25 / 04 / 2024

Gaziantepspor yeni stadyumu

Gaziantepspor yeni stadyumu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan ve ligin 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla taraftara kapılarını açacak stadyum, kullanılan teknolojiyle dikkati çekiyor.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yeni stadyum yapılacak mı?

Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımının ardından yeni bir stadyum yapımına başlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılacak yeni stadyum mecliste!

Yıkılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılması planlanan yeni stadyum meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Hatay'ın 25 bin kişilik yeni stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumun incelemelerde bulundu.

Inter Miami’nin 970 milyon dolarlık yeni stadyumu büyülüyor!

David Beckham'ın takımı Inter Miami'nin yeni stadyum projesi görenlerin beğenisini topluyor. Çatısındaki palmiyeleri, tek bir kattan meydana gelen kale arkası tribünü ve mimarisiyle heyecan uyandıran stadyum 970 milyon dolara yapılacak...

Gaziantepspor yeni stadyumu Haberi

Gaziantepspor yeni stadyumu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.


Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig'de temsilcileri bulunan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin önemli spor kenti Gaziantep'e yeni ve modern bir tesis kazandırmak için 3,5 yıl önce harekete geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı, stadı tamamladı ve maçların oynanabilmesi için de gerekli izinleri verdi.


Merkez Şehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi'nde inşa edilen ve 33 bin seyirci kapasitesi olan stadyum, tam anlamıyla hazır hale getirildi. Ligin 17. haftasında Antalyaspor ile Gaziantepspor arasında oynanacak maçla kapılarını açmaya hazırlanan stadyumun inşaatı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütüldü. UEFA standartlarında olduğu belirtilen stadyum, bin...