24 / 04 / 2024

gaziantepte bina mı çöktü

gaziantepte bina mı çöktü

Gaziantep'te inşaatı yeni tamamlanan bina sabaha saatlerinde büyük bir gürültü ile çöktü.

Gaziantep İncilikaya'da 3 katlı bina çöktü!

Gaziantep'te 42 Suriyelinin yaşadığı bina çöktü. Suriyelilerin akşam saatlerinde binayı boşaltmaları olası bir faciayı önlerken, şans eseri yaralanan olmadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Güngören'de boşaltılan 4 katlı bina mühürlendi!

İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de yer alan 4 katlı bina Cumartesi günü meydana gelen deprem sonrası mühürlendi.

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Anadolu Yakası İstanbul Pendik'te bulunan inşaat alanında göçme yaşandı, 4 katlı apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi ve bina mühürlendi.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Mudanya Belediyesi'nin kaçak inşaatı mühürlendi!

Bursa Mudanya Belediyesi ekipleri tarafından kaçak olarak inşa edildiği tespit edilen bina mühürlendi.

Avcılar’da 24 yıllık bina mühürlendi!

Avcılar’da bir binada oturanlar, 26 Eylül’de yaşanan deprem sonrası belediyeye başvurup apartmanlarının incelenmesi talebinde bulundu.  Yapılan teknik analizde,  yapının sarsıntı olmadan bile çökebileceği ortaya çıkınca bina mühürlendi…

Avcılar'da müftülüğe ait lojman mühürlendi!

İstanbul’da 26 Eylül'de yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Avcılar'da yapılan kontroller sonucu riskli bulunan müftülüğe ait 8 daireli lojman ile 45 yıllık 3 daireli bina mühürlendi...

Deprem sonrası Avcılar'da yan yatan bina mühürlendi!

İstanbul’da gerçekleşen depremden sonra hasarlı binalar için denetimler sıkılaştı. Avcılar E-5 karayolu yakınında uzun süredir yana yatık şekilde duran 40 yıllık bina 5.8’lik deprem sonrası boşaltılarak mühürlendi...

Ordu Gölköy'de 67 bina mühürlendi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde iki hafta önce şiddetli yağış sonrasında 67 bina mühürlendi.

Tarihi Hatay meclis binası müze olacak! 

Hatay’ın bağımsızlığı sırasında meclis toplantılarına ev sahipliği yapan bina, yıllar sonra kamulaştırıldı. Tarihi yapı sinema ve künefeci olarak da kullanılmıştı. Şimdi ise bina müzeye dönüştürülecek. 

Güngören'deki riskli 5 katlı bina boşaltıldı!

Güngören'de Merkez Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina temel güçlendirme çalışmaları sırasında yıkılma riskiyle karşılaştı. Yıkım tehlikesi olan bina mühürlenip tahliye edildi.

gaziantepte bina mı çöktü Haberi

gaziantepte bina mı çöktü

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi'ne bağlı Çağdaş Mahallesi'nde yeni inşa edilen 5 katlı bina saat saatlerinde meydana gelen gürültüyle çöktü. Sözcü'de yer alan habere göre; 5 katlı bina bir anda ani bir şekilde tuzla buz oldu.  Çökme sırasında yandaki iki apartman ağır hasar gördü. 

Çöken bina sonrasında enkaz altında kalan 3 otomobil de kullanılmaz hale geldi. Binanın neden çöktüğü bilinmezken  büyük facianın eşiğinden dönüldü. Çöken binanın sahipleri ilerleyen günlerde taşınmayı planlıyordu. 

Çöken binanın zarar verdiği apartmanda oturan Uğur Budak, çökmenin sabah 04.30 sıralarında yaşandığını söyledi. Uykudayken bomba sesi gibi bir sesle uyandıklarını söyleyen Budak, şu açıklamaları yaptı: 

n bomba patladığını ya da uçak düştüğünü zannettim. Hemen çoluk çocuğu alıp kendimizi dışarı attık. Dışarı çıktığımızda gördüğüm ki 5 katlı bina bizim binanın üzerine doğru çökmüş....