27 / 04 / 2024

Geleneksel Siteler Arası Futbol Turnuvası

Geleneksel Siteler Arası Futbol Turnuvası

İBB’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finalinde spor dünyasının şöhretleri biraraya geliyor.

Prefabrik mi geleneksel inşaat mı daha ucuz?

Prefabrik ev ve geleneksel inşaat arasındaki farklardan biri de maliyettir. Bu noktada iki farklı yapının arasındaki maliyetlerini kıyaslamak gerekir. Peki prefabrik mi yoksa geleneksel inşaat mı daha ucuzdur? İşte prefabrik ve geleneksel inşaat arasındaki maliyet farkları...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

AREV'in geleneksel iftar yemeği 8 Haziran'da!

Aras Marmara Eğitim Vakfı'nın (AREV) her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl 8 Haziran AREV Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek...

JLL Türkiye, dünyanın en beğenilen şirketleri arasında!

Fortune Dergisi tarafından hazırlanan ve dünyanın en çok beğenilen ilk 50 firmasının belirlendiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri Listesi” 2015 sonuçları açıklandı. JLL, her sene geleneksel olarak düzenlenen listede en beğenilen şirketler arasında yer a

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi!

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi. 216 Yapı'nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanları bir araya getirdiği “Siteler Arası Futbol Turnuvası" sona erdi.

216 Yapı futbol turnuvası start aldı!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.

216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.

Avrupa Konutları Kale: Geleneksel Türk mimarisinin modern yorumu!

"Geleneksel Türk mimarisinin modern yorumu!" sloganıyla satışa çıkan Avrupa Konutları Kale projesinde daire alanları 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede 599 tane daire yer alıyor.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni'nde madalya töreni!

Dumankaya İnşaat, site sakinleri arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. Şölende sahne alan Gülşen, site sakinlerini coşturdu.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni, Gülşen'in katılımıyla düzenlendi!

Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi.

Siteler-Karapürçek arasındaki teleferik hattı durduruldu!

Ankara'daki Siteler - Karapürçek arasındaki teleferik hattı durduruldu. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan yaptığı açıklamada, "Gökçek aklı dışlamanın karşılığını yargı kararlarıyla almaktadır" dedi.

Geleneksel Siteler Arası Futbol Turnuvası Haberi

Geleneksel Siteler Arası Futbol Turnuvası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finalinde Türk Milli Futbol Takımı ve Galatasaray eski futbolcuları ve bürokratlar, Abdurrahim Albayrak ‘ın da katılacağı şöhretler karması maçında karşı karşıya gelecek.

Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde başlayacak programda şöhretler karması ve 4. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol turnuvası Final Maçı aynı anda 10 Mayıs’ ta  Saat 12:00 de başlayacak.

Şöhretler Karması Karşılaşması ve final maçları neticesinde kazanan sitenin futbol takımına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüd Uysal ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in katılacağı Kupa Töreni ile kupası takdim edilecek.

4. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Tunuvası Şöhretler Karması Katılımcıları

Bülent Korkmaz

Saffet Akyüz

Hakan Ünsal

Papen Mustafa (Mustafa Kocabey)

Küçük Metin (Metin...