29 / 03 / 2024

Genel Galvanizciler Derneği

Genel Galvanizciler Derneği

Sıcak daldırma galvaniz (SDG) kaplamanın 150 yıldır kullanılan bir korozyondan koruma yöntemi olduğunu söyleyen Genel Galvanizciler Derneği Genel Sekreteri S. Burcu Akman, 2013 yılında yaklaşık 550 bin ton çelik SDG ile kaplandı dedi...

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı: İkinci el otomobilde alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamı bitiyor…

İkinci el piyasasının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen söyleyen Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, sektör hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı....

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 'AVM'ler kira almasın' önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüs tehdidi ortadan kalkana kadar AVM yönetimlerinin kira ve genel gider almayacaklarını çok net bir şekilde ilan etmelerini, ayrıca bankalardan da çek borçluları için kredi kolaylığı istediklerini bildirdi. 

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Türk Serbest Mimarlar Derneği yeni yönetimini seçti!

2017- 2018 dönemi 22. Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Türk Serbest Mimarlar Derneği yeni yönetimini belirledi.

Deniz Karataş Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı oldu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Deniz Karataş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Fatih Muhtarlar Derneği Genel Merkez binası açıldı!

Fatih Belediyesi tarafında yapımı tamamlanan Fatih Muhtarlar Derneği Genel Merkez binası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da katıldı...

Fethiye Otelciler Birliği Derneği yeni yönetimini belirledi!

Fethiye Otelciler Birliği Derneği’nin (FETOB) 10. olağan genel kurulu Ölüdeniz’de yapıldı. Genel kurulda 156 üyesi bulunan FETOB yeni yönetimini belirledi..

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği toplantı düzenledi!

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Irmak, "Federasyon olarak kentsel dönüşümün takipçisi olacağız" dedi.

Genel Galvanizciler Derneği Haberi

Genel Galvanizciler Derneği

Sıcak daldırıra galvaniz (SDG) kaplamanın 150 yıldır kullanılan bir korozyondan koruma yöntemi olduğunu söyleyen Genel Galvanizciler Derneği (GALDER) Genel Sekreteri S. Burcu Akman, "2013 yılında yaklaşık 550 bin ton çelik SDG ile kaplandı. Ancak bu henüz yeterli bir miktar değil. Halen binlerce ton çelik korunmadığından korozyona uğruyor. Bu da hem kullanıldığı yapıyı tehlikeye sokuyor hem de bakım ve onarım maliyeti getirerek ülke ekonomisine yük oluyor" dedi. 



Demir ve çelik ürünlerin korozyona karşı zayıflığı olduğunu anımsatan S. Burcu Akman, korozyonu kontrol altına alma yolları arasında en avantajlısının sıcak daldırma galvaniz olduğunu kaydetti. Korozyona karşı yapısal çelikte kullanılan en yaygın yöntemin de sıcak daldırma galvaniz olduğuna işaret eden Akman, "Sıcak daldırma galvaniz, başta yapısal çelik olmak üzere inşaat, enerji, ulaşım, bağlantı elemanları,...