27 / 04 / 2024

Geyik Kanyonu

Geyik Kanyonu

Bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile son yıllarda doğaseverlerin dikkatini çeken Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak nitelendirilen Geyik Kanyonu'nu turizme kazandırılıyor.

Algeyik İnşaat Tekstil Ve Ambalaj Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Algeyik İnşaat Tekstil Ve Ambalaj Ürünleri Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Geyik tarafından kuruldu.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

Finike Belediyesi 78 işletmeden kira almayacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Mayıs ayında gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında korona salgını nedeniyle genelge ile kapanan belediyenin kiracısı işyerlerinden kira alınmayacağını açıkladı.

Finike'deki tarihi binalar yenileniyor!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Eski Mahalle’deki tarihi ve eski binaların aslına uygun olarak yenileceğini açıkladı.

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Geyik tarafından kuruldu.

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye'ye ait mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira almayacaklarını açıkladı.

Mahmut Geyik: Köylerdeki yapıların denetlenmesi gerekiyor!

Şehir Plancıları Odası Van Temsilci Yardımcısı Mahmut Geyik, İran'da meydana gelen, Van'da da hissedilen deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Geyik, can kaybının sebebinin köylerdeki evlerin dayanıksız kerpiç evler olması sebebiyle yaşandığını belirtti...

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

Çift Geyik Karaca Balkanlar'da 10 yeni mağaza açacak!

Türkiye’nin köklü markaları arasında yer alan Çift Geyik Karaca, Balkanlar ve Kuzey pazarında 10 yeni mağaza açacak.

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Geyik Kanyonu Haberi

Geyik Kanyonu

MUĞLA'NIN Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyü sınırlarında yer alan 20 kilometre uzunluğundaki Geyik Kanyonu'nun bölge turizmine kazandırılması için çalışma yürütülüyor. Geyik Kanyonu, son yıllarda doğa sporcuları ve fotoğrafçılar tarafından ilgi görüyor. İsmini, geyiklerin geçiş güzergahı olmasından alan Geyik Kanyonu, bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak anılıyor. 


Destek almaya hak kazandı 

Kanyonu daha geniş kitlelere tanıtmak, daha fazla sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturmak amacıyla Ula Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Doğal Cennet Geyik Kanyonu Projesi", 2013 yılı Turizm Altyapısı Mali Destek Programı Kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansına (GEKA) sunuldu. Proje başarılı projeler arasında değerlendirilerek maddi destek almaya hak kazandı. 



Hedef büyük tutuluyor 

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, gazetecilere, Geyik Kanyonu'nun turizme kazandırılması...