24 / 04 / 2024

Gloria Alsancak fiyatfiyat listesi 2021

Gloria Alsancak fiyatfiyat listesi 2021

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Gloria Alsancak fiyat!

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Gloria Alsancak nerede?

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gloria Alsancak satışta! Yeni proje! 

İzmir'in kalbi Alsancak'ta yükselen Gloria Alsancak projesi satışa çıktı. Projede yer alan 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Aziz Kocaoğlu: Alsancak Stadı'yla ilgili mecliste görüşülecek bir şey yok!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, "Alsancak Stadı için meclisten geçmesi gereken bir şey olursa mart ayı meclisinde hallederiz" şeklinde konuştu.

Sema Pekdaş: Alsancak Limanı planı yapılırken ulaşım düşünülmemiş!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ege TV’de katıldığı yayında gündemi değerlendirirken Alsancak Limanı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Pekdaş, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan yeni limanı planına itiraz etti.

Kızdı, İngilizce yanıt verdi "Alsancak Stadium will..."

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP’nin Alsancak Stadı için sürekli gündeme getirdiği "Yoksa stat yerine AVM mi yapacaksınız" eleştirisine bu kez İngilizce yanıt verdi.

Dursun Türk: Alsancak Stadı'nın 30 bin kişilik yapılması mümkün değil!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeniden yapımı için proje çalışmaları devam eden Alsancak Stadı için Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'le görüştü.

İzmir Alsancak Limanı özelleştirme sürecinde son durum ne?

Özelleştirme süreci bitince Avrupa’nın ilk 10, dünyanın ilk 50 limanı arasına girecek olan İzmir Alsancak Limanı'nda son durum ne? İşte Habertürk Gazetesi'ndeki o yazı şöyle:

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı yavaş mı ilerliyor?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Alsancak Stadı'nın yeniden yapımıyla ilgili çalışmaların kaplumbağa hızıyla yürüdüğünü belirtti. Sertel, "İzmirli sporseverler cezalandırılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi.

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'ndeki kaldırım düzenlemesine itiraz!

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'nde kaldırımların inşası süren Konak Tramvayı hattına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeye itiraz eden esnaf, mahkeme tarafından haklı bulundu.

İzmir Alsancak Stadı arazisi için şartlı onay!

Geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı içinde kalan ve İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olan 4239 metrekarelik arsanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne şartlı muvafakat ile bedelsiz tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir Büyükşehir’den Alsancak Stadı için bedelsiz tahsis!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Stadı'nın bulunduğu alanda yeniden bir stadyum inşa edilebilmesi amacıyla, kendi mülkiyetinde bulunan 4 bin 239 m² arsayı 25 yıl süreyle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne “bedelsiz” olarak tahsis etti.

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon!

Toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında yer alacak olan proje henüz satışa çıkarılmadı. Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon bilgisine göre Kordon Boyu’na yürüme mesafesinde yükselecek.

Gloria Alsancak fiyatfiyat listesi 2021 Haberi

Gloria Alsancak fiyatfiyat listesi 2021

İzmir'in kalbi Alsancak'ta konumlanan Gloria Alsancak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 3 farklı tipte konut bulunuyor. 

Gloria Alsancak fiyat!
Gloria Alsancak fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gloria Alsancak fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Projede yer alan 1 oda 1 salon evler 52 metrekare, 2 oda 1 salon evler 75-82 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Her daire için 1 park alanının ayrıldığı 3 katlı kapalı otoparkın bulunduğu projede, 39 bağımsız bölüm ve 2 adet dükkan yer alıyor. 

Proje Şen Yapım Bina Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Temelsan Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. 

Gloria Alsancak fiyat!
Projede yer alan 1+1'ler 1 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki konut fiyatları metrekarelere...