26 / 04 / 2024

gölbaşı belediyesi kültür merkezi inşaatları

gölbaşı belediyesi kültür merkezi inşaatları

Ankara Gölbaşı Belediyesi’ in “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Topaklı ve Hallaçlı’da kültür merkezi temelleri törenlerle atıldı. Temel atma töreni Topaklı Mahallesi' nde düzenlendi...

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

İBB ve Kültür Bakanlığı arasında Yerebatan Sarnıcı anlaşmazlığı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 'Büyük depreme dayanmaz' denilen tarihi Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirme projelerinin, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nda bekletilerek bir karara bağlanmadığını ileri sürerken, Kültür Bakanlığı kararın alındığını belirtti. 

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

TİKA'dan Gürcistan'daki kültür merkezine destek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının gönüllü elçileri Gürcistan'da hayata geçirilen "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" projesinin kültür merkezi inşaat çalışmalarına katıldı.

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

gölbaşı belediyesi kültür merkezi inşaatları Haberi

gölbaşı belediyesi kültür merkezi inşaatları


Ankara Gölbaşı Belediyesi’nin “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Topaklı ve Hallaçlı’daki kültür merkezlerinin temelleri törenlerle atıldı. Topaklı ve Hallaçlı’daki temel atma törenlerine, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yanı sıra MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, MYK üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, meclis üye adayları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaş katıldı. Temel atma törenlerinde konuşan Başkan Odabaşı, “Temeli atılırken beraber olduğumuz merkezleri, inşallah hizmete açarken de hep beraber olacağız” dedi.


Topaklı Mahallesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen temel atma törenindeki konuşmasında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, seçildikleri günden bugüne Gölbaşı için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:


“Sizlerin desteğiyle Gölbaşımız için çalıştık. İlçe merkezimizden en uzaktaki mahallelerimize kadar her yere hizmet götürdük....