29 / 03 / 2024

gölcük belediyesi toplantı

gölcük belediyesi toplantı

Gölcük Belediyesi Meclis Toplantısı´nın Temmuz ayı ayağı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gündem maddeleri...

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!    

Gölcük Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı, Gölcük Belediyesi Meclis salonunda, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Başkanlığında gerçekleştirildi.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

gölcük belediyesi toplantı Haberi

gölcük belediyesi toplantı


Gölcük Belediyesi Meclis Toplantısı´nın Temmuz ayı ayağı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Kemal Kahraman, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.

MAYIS AYI GÜNDEM MADDELERİ ŞUNLARDAN OLUŞTU

Belediye Meclis Toplantısının bu ayki gündem maddelerinde; Değirmendere Kültür Sanat Festivali Ödül miktarlarının tespiti, 11. Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları  Ödül Miktarlarının tespiti, 10. Geleneksel Atıcılık Yarışları Ödül Miktarının tespiti, 7. Uluslararası Nakışlı  Kırkyama Şenliği Çalıştayı Ödüllerinin tespiti ve Halıdere, G23c.01d.1d uygulama imar planı paftası, 113 ada 1, 2 ve 3 nolu parsellere ilişkin        hazırlanan uygulama imar planı tadilatı ile ilgili teklif yer aldı.

Gölcük Belediye Meclis Toplantısı bir dakikalık saygı duruşu...