26 / 04 / 2024

gölcük bina yıkımı

gölcük bina yıkımı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in talimatları doğrultusunda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük'te metruk binalar yıkılıyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük'teki harabe binalar yıkılıyor!

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında İlçe genelinde vatandaşları kaliteli hizmetlerle buluşturan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in talimatları doğrultusunda, depremden kalan veya ömrünü doldurmuş harabe binalar yıkılıyor

Gölcük'te ömrünü doldurmuş binalar yıkılıyor!

Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar-Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği yıkım ekibi, 1999 depreminde hasar görmüş 6 katlı bina ve bitişik nizamda 4 katlı binanın yıkım işlemlerini tamamladı.

Gölcük'te depremden hasar görmüş yapılar yıkılıyor!

Gölcük’te depremden hasar görmüş, görsel kirlilik oluşturan ve sahipleri tarafından maddi imkansızlık nedeniyle yıkılmayan binaları, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yıkıyor.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1999 depreminde zarar gören 2 bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı...

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

gölcük bina yıkımı Haberi

gölcük bina yıkımı


Gölcük Halıdere Sahil Caddesinde  orta hasarlı olarak tespit edilen binaların zaman içerisinde süreçleri tamamlanmasıyla birlikte, alınan karar doğrultusunda Vatandaşların talebi üzerine, Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğünün girişimi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesiyle ortak proje kapsamında  hayalet görünümünde ve tehlike arz eden binaların yıkım çalışmaları başlatıldı.

Sosyal Belediyecilik Anlayışı kapsamında İlçede genelinde vatandaşları kaliteli hizmetlerle buluşturan Başkan Ellibeş, “Gölcük Halıdere sahilinde depremden önce var olan metruk vaziyetteki bina için mülk sahipleri, o günlerde kısmi bir güçlendirmeyle yeniden imara açılması adına bir talepte bulunmuş ve mücadele etmişlerdi. Ama geçen yasal süreç içerisinde bu güçlendirmeleri tamamlayıp iskana başvuramadıkları için bunu gerçekleştiremediler.Bizlerde o günden bugüne hukuki mücadelemizi sürdürüyorduk. Ve nihayetinde binanın yıkılması adına almış olduğumuz karar ve iradeyi uygulamaya başladık. Uzun süre halıdere sahili üzerinde...