28 / 03 / 2024

Gölcük Yazlık Ilıca Otel yapım ihalesi

Gölcük Yazlık Ilıca Otel yapım ihalesi

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük'te 23 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Kocaeli ili Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesinde yer alan 23 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Gölcük'teki Taraftar Evleri, renklerin kardeşliğini sergiliyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yer alan sitenin binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renkleri ile kaplı olması çevredekilerin yoğun ilgisini topluyor…

Gölcük’te ağır hasarlı bina kalmadı!

Gölcük ilçesinde depremin yaralarının sarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ''Gölcük’te ağır hasarlı ve yıkılması gereken bina kalmadı'' dedi.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirdiği 398 konutun kura çekilişi yapıldı.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Yazlık Ilıca Otel yapım ihalesi Haberi

Gölcük Yazlık Ilıca Otel yapım ihalesi

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda belediye tarafından Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Gölcük Yazlık Ilıca Otel'in toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı.

Gölcük Belediyesi'nin maliki olduğu Kocaeli Gölcük Ş.Yazlık Köyü, Sağlam Yapı mevkii, 282 ada, 12 parseldeki taşınmazda, irtifak (üst) hakkı tesis edilerek, Gölcük Yazlık Ilıca Otel'inin inşa edilmesi ihalesi 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek. 

İşte Gölcük Yazlık Ilıca Otel'inin yapım ve kiralama ihalesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Gölcük Yazlık Ilıca Otel'inin yapım ve kiralama ihalesi, Gölcük Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Encümen Salonunda gerçekleştirilecek. 

Tekliflerin 17 Mayıs 2022 günü saat 12:30'a kadar Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne tesliminin yapılması gerekiyor. 

Gölcük Yazlık Ilıca Otel'in yapım ve...