25 / 04 / 2024

gördes pazar yeri projesi

gördes pazar yeri projesi

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Menemen’de pazar yeri inşaatı krizi çözüldü!

Menemen’deki pazar yeri krizi çözüldü. Yapılan karşılıklı protokole göre pazar yeri inşaatı için esnaftan para istenmeyecek.

Hasanpaşa Pazar Yeri açılış için gün sayıyor!

Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme çalışmaları Haziran ayında tamamlanacak...

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Melikgazi Kapalı Pazar Yeri bölgeye değer katacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinde yapımı devam eden kapalı pazar yeri ile sosyal tesisi inşaatını teknik ekibi ile gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Meram Gödene Mahallesi’ne kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yapıma devam eden kapalı Pazar yeri inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemede bulunan Başkan Toru, 2 ay içerisinde Pazar yerindeki çalışmaları tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

gördes pazar yeri projesi Haberi

gördes pazar yeri projesi


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi arasından geçtiğimiz aylarda protokolü imzalanan Gördes Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin avan projesi (ön proje) hazırlandı. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan projeyle Gördes’in hem pazaryeri hem de otopark konularında yaşadığı eksiklikler giderilmiş olacak. Projeyle ilgili bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gördes’e gerçekleştirdiğimiz ziyarette pazaryeri ve otopark konusunda görüşmelerde bulunmuştuk. Ardından avan proje ve uygulama projelerini başlatmak için protokol imzalamıştık. Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımız tarafından hazırlanan proje ile ilçemizin iki önemli konudaki eksikliğini gidereceğiz” dedi.

Gördes’e Hayırlı Olsun

7 bin 551 metrekare alana sahip olan projede arazinin uzun ve eğimli şeklinden yararlanılarak 2 bodrum, zemin kat ve kentsel teras katı oluşturulduğunu belirten Başkan Ergün, “Projenin -2’nci bodrum...