19 / 04 / 2024

Graniser fabrikaları

Graniser fabrikaları

Graniser yeni ürünlerini bayilerine tanıttı. Modern çizgisi ve de kaliteli üretimi ile seramikte trendleri belirleyen Graniser, bayilerini Akhisar’da bulunan fabrika showroomunda ağırlayarak 2015 ürünlerini tanıttı.

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 2 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 2 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 25 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 3 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 21 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Türkiye Şeker Fabrikaları 5 ildeki gayrimenkullerini kiralıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Afyon, Bayburt, Erzincan, Kırklareli ve Muş'ta bulunan muhtelif taşınmazlar kiraya veriliyor. İhale 20 Mayıs'ta yapılacak..

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ve ve fabrikaların akıbeti mecliste!

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ve fabrikaların akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Model fabrikaların sayısı 2022'ye kadar 10'a çıkacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Ankara'dan sonra Bursa'da ikinci örneğini deneyimlediğimiz model fabrikaların sayısını 2022 yılına kadar 10'a çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

İzmir Bağyurdu OSB'de fabrikalar yükseliyor!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), yatırım alanında 2018 planlamasını tamamladı. Yapımı devam eden fabrikalarıyla büyüyen bölgede çalışan sayısı 5 kat artacak.

Şeker fabrikaları özelleştirme kapsamından çıkartılmalı!

Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök yaptığı açıklamada şeker fabrikalarının tamamının özelleştirme kapsamından çıkarılması gerektiğini söyledi.

Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının ihaleleri iptal edildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının ihalelerini resmen iptal etti. İptal kararı ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

Şeker fabrikalarının devletleştirilmesine ilişkin teklif verildi!

Şeker fabrikalarının devletleştirilmesine ilişkin Şeker Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi verildi...

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci meclis gündeminde!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Şeker fabrikalarının özelleştirme sürecini meclis gündemine taşıdı. Yokuş, Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yanıtlandırması istemiyle soru önergesi hazırladı..

Şeker fabrikaları arazileri 5.5 milyon TL'ye satıldı!

Kırklareli, Edirne, Erzurum, Aksaray, Manisa’da yer alan 174 bin metrekarelik Şeker fabrikaları arazisi 5.5 milyon liraya satıldı.

Graniser fabrikaları Haberi

Graniser fabrikaları

Graniser, modern üretim teknikleri ile şıklığı ve kaliteyi bir arada sunduğu 22 yeni ürününü 08-19 Eylül tarihleri arasında yurtiçi bayilerine tanıttı. Yeni ürünlerin tanıtımı dışında genel bir bilgilendirme de yapan Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, digital baskı teknolojisinin geldiği son noktayı kullanarak doğanın saf renk ve dokularını ürünlerine aktardığını, sektördeki trendleri takip ederek önümüzdeki yıllarda ürün çeşitliliğini hızla artıracaklarını söyledi. Ayrıca yoğun ilgili gösterilen toplantıda katılımcılara 2015 koleksiyonlarının özellikleri ve kullanım alanları ile ilgili detaylı bilgiler de verildi. 

Graniser Seramik Hakkında :Seramik ve granit üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasında yer alan Graniser, Akhisar/Manisa’da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip, 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte...