16 / 04 / 2024

gül gül Yabancıya konut satışı

gül gül Yabancıya konut satışı

Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya konut satışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, satışların gayrimenkul sektörüne can suyu olduğunu söyledi.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Yabancıya konut satışları çakıldı! Yabancı yatırımcıya örtük bir ambargo mu var? 

TÜİK tarafından yayımlanan verilere göre yabancıya konut satışları ekimde 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilemiş durumda. Peki, Yabancıya konut satışlarına örtük bir ambargo mu var?

Yabancıya konut satışı yüzde 42 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) eylül ayı konut satış istatistiklerini dün resmen açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, yabancıya konut satışı yüzde 42 düştü.

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Yabancıya konut satışı, sektöre can suyu oldu!

Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya konut satışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, satışların gayrimenkul sektörüne can suyu olduğunu söyledi.

Yabancıya konut satışında hangi şehirler öne çıktı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışında öne çıkan şehirler hakkında bilgi verdi. 

Yabancıya konut satışı masaya yatırılıyor!

10 günde yabancıya 250 milyon Türk Lirası tutarındaki konut satışının iptal edilmesine neden olan değerleme sorununa ilişkin haberler ses getirdi. Soruna ilişkin kamu kurumlarının da katıldığı bir komisyon kurulması yönünde karar alındı.

Yabancıya konut satışında Temmuz rekoru!

TÜİK Temmuz 2021 konut satış verilerine göre; yabancıya konut satışları 2020 Temmuz'a göre yüzde 64 arttı ve 4.495 oldu. 2019'daki 4 bin 192 adet rakamını aşarak yabancıya satışta tüm zamanların en yüksek Temmuz satışı kaydedildi. 

Yabancıya konut satışı Temmuz'da yine arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Verilere göre yabancıya konut satışları Temmuz ayında bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 46 arttı.

Yabancıya satış artıyor, konut pazarlama yöntemleri değişiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş; son yıllarda hızlı artış gösteren yabancıya konut satışı ile birlikte konut pazarlama yöntemlerinin nasıl değişeceğini değerlendirdi..

Fikirtepe’de gündem yabancıya konut satışı!

Onlarca kentsel dönüşüm projesinin başladığı Fikirtepe'de gündem yabancıya konut satışı. Bölgedeki lüks konut ve ofislerin başta Körfez ülkeleri olmak üzere yabancılara satılması için çalışmalar başlatıldı.

Ocak 2019'da yabancıya konut satışı yüzde 81,9 arttı!

TÜİK  2019  yılı Ocak ayı konut satış rakamlarına göre, yabancıya konut satışı yüzde 81,9 artarak 3 bin 168 oldu.

Trabzon yabancıya konut satışında 7'nci sıraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırmasına göre yabancıya konut satışında Trabzon son beş yılda 7'nci sıraya yükseliş kaydetti. 

gül gül Yabancıya konut satışı Haberi

gül gül Yabancıya konut satışı

Gayrimenkul değerler konusunda global yatırımcılara yatırım danışmanlığı hizmeti sağlayan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancılara gerçekleştirilen konut satışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gül Gül yaptığı açıklamada resmi olarak açıklanan verilere göre, Kasım 2021'De tüm zamanların rekorunun kırıldığını dile getirdi. Gül Gül yaptığı açıklamada, iç piyasadaki sakinlik döneminde gerçekleştirilen bu satışların sektöre can suyu olduğunu dile getirdi. Yaşanan zorlu koşullara rağmen sektörün geçmiş senelerdeki satış rakamlarını korumak amacıyla elinden geleni yaptığını dile getiren Gül Gül, yabancı yatırımcıların yüksek getiri sağlayabileceği merkezlere odaklandığını kaydetti.

Döviz artışıyla da ilgili önemli açıklamalar yapan Gül Gül, “Son TÜİK verilerine göre; yabancılara yapılan konut satışı, kasımda geçen yılın aynı döneminde göre yüzde 48,4 artarak 7 bin 363 oldu. Bu rakam tüm zamanların...