25 / 04 / 2024

Gül İnşaat Proje ve Gül İnşaat iş ortaklığı

Gül İnşaat Proje ve Gül İnşaat iş ortaklığı

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat bilgisi!

Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat bilgisine göre projede daire fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Gül İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor...

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Gül Proje, Gül İnşaat ve Gül Yapı'dan gayrimenkul kampanyası!

Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı gayrimenkul sektörüne ivme katacak ortak bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre; kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile ev sahibi olmak daha kolay hale geliyor.

Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Evleri 11 blok halinde hayata geçiriliyor. Konut fiyatlarının 426 bin TL'den başladığı proje 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Gül İnşaat Proje ve Gül İnşaat iş ortaklığı Haberi

Gül İnşaat Proje ve Gül İnşaat iş ortaklığı


Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Seyrantepe'de bulunan Türk Telekom Arena'nın yanındaki 36.7 dönümlük arazisi için rekor teklif aldı. Gayrimenkul sektörünün önde gelen 26 firmasının yarıştığı ihalede en yüksek teklifi 1 milyar 300 milyon liralık toplam satış geliri ile Gül İnşaat Proje ve Gül İnşaat iş ortaklığı verdi. Ortaklık, bu gelir üzerinden emlak Konut GYO'ya yüzde 49'a denk gelen 637 milyon lira ödeyecek. 


Ortaya çıkan fiyat, Seyrantepe'deki konut fiyatlarını ikiye katlayacak. 3 parselden oluşan Seyrantepe arazisi toplam 36.7 dönümlük alana sahip. Emsale esas inşaat alanı olarak 82 bin 687...