20 / 04 / 2024

Gül Yapı yeni proje

Gül Yapı yeni proje

Son 3 yılda 740 milyon liralık yatırıma imza atan Gül Yapı, 2015'te toplam 2.2 milyar liralık iki yeni projeye başlayacak 30 yıllık deneyimiyle binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül Yapı, önümüzdeki yıl da yeni projelerine tüm hızıyla devam edecek

Gül Yapı üç yılda 740 milyon TL yatırımla 1539 konut ve mağaza ihtiyacını karşıladı!

Yatırım yaptığı her bölgede, yarattığı katma değerle adeta doğal bir kentsel dönüşüm başlatan Gül Yapı, 2011 yılından bugüne kadar 740 milyon TL yatırımla çok önemli projelere imza attı...

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gülşen Barcelona'da ev kiraladı!

Koronavirüs salgınından itibaren Türkiye-İspanya arasında gidip gelen şarkıcı Gülşen, Barcelona’da ev kiraladı. Gülşen, yeni dairesi için aylık 4 bin 500 Euro ödeyecek. 

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

Salda Gölü yapılaşma olmadan korunacak!

Salda Gölü'nde yapılaşmanın önüne geçmek için Özel Çevre Koruma alanı gölün tüm çevresini kapsayacak şekilde 29 bin 500 hektara çıkarıldı.  

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Nedim Gül: Devlet müteahhitlerden yüzde 50 teminat almalı!

2017 yılında 2 milyon konutun satılması planlanan inşaat sektörü için sektörü temsilcilerinden yeni bir uyarı geldi. Nedim Gül, “Yapılan bir projeyi devlet inceleyecek, buraya yapılan bu projenin bedelinin yüzde 50’sini teminat olarak isteyecek” dedi.

Gül Yapı yeni proje Haberi

Gül Yapı yeni proje


Son 3 yılda 740 milyon liralık yatırıma imza atan Gül Yapı, 2015'te toplam 2.2 milyar liralık iki yeni projeye başlayacak 30 yıllık deneyimiyle binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül Yapı, önümüzdeki yıl da yeni projelerine tüm hızıyla devam edecek.


3 YILDA 740 MİLYONLUK YATIRIM 

Gül Yapı, son üç yılda 740 milyon liralık yatırım yaptı. Şirket, konut, mağaza, home office ve otoporttaki galerileriyle pek çok farklı konseptte projeye imza attı. Geçtiğimiz yıl tamamlanan Otoport, İstanbul'un ilk Otomobil AVM'si ve pek çok farklı markaya ait toplam 258 galeri ile 50 ofisten oluşuyor. Beylikdüzii'nde inşa edilen Skyport, bölgedeki önemli markaların yönetim ofislerine ev sahipliği yapıyor. 

KONUTLAR HEMEN TESLİM 152 home office, 45 mağaza ve 3 cafeden oluşan iş merkezinin yatırım değeri 200 milyon TL. İstanbul'un...