19 / 04 / 2024

Günay Erdem kimdir

Günay Erdem kimdir

Suudi Arabistan’da açılan Eğitimde Kalite ve Mükemmellik Merkezi Uluslararası Fikir Yarışması’nda Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler jüriden yüzde 52 oy alarak ödüle layık görüldü....

Günay Erdem kimdir?

Uluslararası nitelikte bir ofis niteliği taşıyan Erdem Mimarlar’ın sahiplerinden biri olan Mimar Günay Erdem kimdir? Günay Erdem ne zamandan beri bu işin içinde? Günay Erdem hangi işlere imza attı?

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Shell Türkiye Ülke Başkanı, Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Arzu Erdem kimdir? 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erdem kimdir? Arzu Erdem, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Erdem'in biyografisi...

Bayraktar Erdem kimdir?

İzmir İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Bayraktar Erdem kimdir? Bayraktar Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bayraktar Erdem, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Günşen Günay kimdir?

Mimar Günşen Günay kimdir? Mimar Günşen Günay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günşen Günay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Günşen Günay..

Günay Yavaş kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Günay Yavaş, 1969 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. İşte özgeçmişi...

Şükrü Erdem kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Şükrü Erdem kimdir? Şükrü Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Erdem, ne zamandan beri, İnşaat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı olarak görev alıyor?

Merve Özde Erdem kimdir?

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Ali Gökçöl kimdir?

Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl kimdir? Ali Gökçöl bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Gökçöl, ne zamandan beri Antalya Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ali Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza Ali Nihat Gökyiğit Ali Nihat Gökyiğit kimdir? Ali Nihat Gökyiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Gökçek kimdir?

Balıkesir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek kimdir? Mehmet Gökçek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Balıkesir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek..

Şehmus Günaydın kimdir?

Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Kastamonu Valiliği’ne atandı. Peki, Şehmus Günaydın kimdir? İşte yeni Kastamonu Valisi..

Günay Erdem kimdir Haberi

Günay Erdem kimdir


Son yıllarda ABD'de aldıkları ödüllerle sıkça adından söz ettiren Erdem Mimarlar, bu sefer Suudi Arabistan'ın sanayi şehri Jubail'den üçüncülük ödülü ile döndüler. Dünya genelinden mimarların katıldığı yarışmaya Türkiye'den tek Erdem Kardeşlerin katıldığı yarışmaya jüriden yüzde 52 oy aldılar.


Erdem Mimarlar'ın Türkiye ve Dünya genelinde bu 47. ödülü. Günay Erdem ve Sunay Erdem'in daha önce dört kıtada ödülleri vardı. Suudi Arabistan'daki ödül ile birlikte Arap Yarımadasında da ilk ödüllerine ulaştılar.


Erdem Mimarlar'ın Suudi Arabistan projesi ekibi: Günay Erdem, Sunay Erdem, Serpil Öztekin Erdem, Aslı Tulay Erdem, Shathra Alazzawi, Ömer Kaya, Kaan Tuna, Ada Erdem, Ateş Tuna, Atilla Erdem’den oluşuyor.


Toki...