29 / 03 / 2024

güney afrika eğlence parkı

güney afrika eğlence parkı

Güney Afrika'da hız kazanan turizm potansiyeli 'Disneyland' ile taçlanacak. Zimbabve'de Victoria Şelaleleri'ne çok yakın dev bir arazide 'Disneyland' benzeri ikonik bir eğlence parkı kurulması planlanıyor...

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

Türkiye, BRICS’e üye olmaya hazırlanıyor! BRICS nedir? BRICS üyesi ülkeler hangileridir?

BRICS Uluslararası Forumu Başkanı Purnima Anand; Suudi Arabistan, Mısır ve Türkiye’nin BRICS’e üye olmaya hazırlandığını öne sürdü. Güney Afrika’da düzenlenen zirvede de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin BRICS’e üyelik konusunda istekli olduğunu ifade etmişti. Peki BRICS nedir? BRICS ü

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı'ndan 'Kapalı Maraş açılmasın' çıkışı!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Guterres'e Türkiye'nin Gazimağusa'daki 46 yıldır kapalı olan 'hayalet şehir’ Kapalı Maraş'ı turizme açmasına izin vermeme çağrısında bulundu. 

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

güney afrika eğlence parkı Haberi

güney afrika eğlence parkı

Güney Afrika'da hız kazanan turizm potansiyeli 'Disneyland' ile taçlanacak. Zimbabve'de Victoria Şelaleleri'ne çok yakın dev bir arazide 'Disneyland' benzeri ikonik bir eğlence parkı kurulması planlanıyor. 300 milyon dolarlık yatırımda eğlence tesisleri ve kumarhaneler de yer alacak. Proje, şimdiden 'Afrika'nın Disneyland'i olarak anılmaya başladı.


Turizmde potansiyelini uyandırmak için atağa kalkan Güney Afrika, 'batının eğlence tarzı'nı bölgeye taşıyacak. Zimbabve'de 'Disneyland' benzeri dev bir eğlence parkı kurulması planlanıyor. Proje şimdiden 'Afrika'nın Disneyland'i olarak görülüyor.


ŞELALE MANZARASINDA YOK YOK


Victoria Şelaleleri'ne yakın dev bir arazide kurulması planlanan ikonik tema parkın 300 milyon dolara malolması tahmin ediliyor. Guardian'da yer alan habere göre, devasa parkta, eğlence tesislerinden kumarhanelere, otelden kongre merkezine kadar çok sayıda yatırım yer alacak. 


HAVAALANINA YAKIN OLACAK


Projenin bir diğer özelliği de havaalanına yakın inşa edilecek olması....