29 / 03 / 2024

haliç metro köprüsü ne zaman açılıyor

haliç metro köprüsü ne zaman açılıyor

İstanbul trafiğine rahat nefes aldıracak Haliç Metro Köprüsü ve Yenikapı-Şişhane Metro Hattı'nın açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Dünya şehirlerinde ne varsa İstanbul'da da onlar olacak" dedi...

Haliç Metro Köprüsü açılıyor!

İstanbul Metrosu'nun en önemli bölümlerinden biri olan ve Marmaray ile diğer metro hatlarının entegrasyonunu sağlayacak Haliç Metro Geçiş Köprüsü, 15 Şubat cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak...

Şişhane - Haliç Metro Köprüsü - Yenikapı Metro Hattı açılıyor!

Şişhane - Haliç Metro Köprüsü - Yenikapı Metro Hattı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla 15 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 13:00'de Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda düzenlenecek törenle hizmete açılıyor...

Haliç metro köprüsü açılış için gün sayıyor!

İleri teknolojiye sahip " eğik askılı cable - stayed " sistemiyle inşa edilen Haliç metro geçiş köprüsünde, şubatta yapılacak açılış öncesinde çalışmalar büyük bir hızla sürüyor...

Haliç Metro Geçiş Köprüsü Şubat ayında açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden alınan bilgiye göre, Türkiye'nin ilk metro geçiş köprüsü olan Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün, deneme seferleri ve son rötuşların ardından şubat ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Haliç Metro Köprüsü son durum!

29 Ekim'de hizmete girecek olan M2 metro hattının Haliç'ten geçişini sağlayan Haliç Metro Köprüsü 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatının son hali görüntülendi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Kedi yolu tamamlandıktan sonra ana halatlar ile askı halatlarının montajının yapımına geçilecek.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün son hali görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl 18 Mart'ta temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Projedeki son durum havadan görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

İşte Çanakkale 1915 Köprüsü'nün son hali!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 yılında açılacak.Projenin temeli 18 Mart'ta atılmıştı.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım yarın bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım-onarım çalışmalarının yarın sabah tamamlanacağını bildirdi. Metrobüs yolunda gece saatlerinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışması hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişi. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

haliç metro köprüsü ne zaman açılıyor Haberi

haliç metro köprüsü ne zaman açılıyor

Haliç Metro Köprüsü ve Yenikapı-Şişhane Metro Hattı'nın açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün yapıldı. Başbakan, açılışta yaptığı konuşmada "Bugün açacağımız hat 3.5 km ve 3 istasyondan oluşuyor. Ancak burası dünyanın en zor metro inşaatının gerçekleştiği hat oldu. İstanbul'un binlerce yıllık tarihini barındıran bir bölgede tarihi eserlere zarar vermeden tam tersine tarihi ortaya çıkararak bu hattı inşaa ettik" dedi. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Avrupa ülkelerinin ve Japonya'nın yeniden inşa edildiğini belirten Erdoğan, "Onlar yaptılar, bizim milletimiz seyretmek zorunda kaldı. Londra, Paris, Berlin, Tokyo ve New York'ta ne varsa İstanbul'da da o olacak dedik. Orada insanlar nasıl yaşıyor ve hangi imkânlar varsa İstanbul çok daha fazlasına sahip olacak dedik. Birçok alanda Batı standartlarının dahi üzerine çıktık" diye konuştu. 


HEDEF 776 KİLOMETRE 

Yeni...