19 / 04 / 2024

Halk Bankası satışları

Halk Bankası satışları

Halk Bankası kıymetlerinin 180 lira ile 2 milyon 415 bin lira arasında değiştiği 98 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satışı 6 Eylül 2013 günü saat 12.00'de başlayacak...

Satışlar düşerken, zenginlerin elindeki konut sayısı artıyor! Sektörde tehlike çanları çalmaya başladı!

Türkiye'de konut sahipliği sorunu büyüyor. Bir taraftan konut sahipliği düşerken kiracılık artıyor, diğer taraftan da satışlar düşerken zenginlerin ellerindeki konut sayısı artıyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte Babuşcu'nun o yazısı...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bilhassa ayın sonunu getiremeyen emekli vatandaşlar için özel olarak bir tüketici kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte detaylar...  

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

İnşaat sektörü pandemide dijitalleşti konut satışları yüzde 11 arttı!

TÜİK verilerini derleyen proje veri ve talep bankası YapıRadarcom tarafından yapılan açıklamaya göre inşaat sektöründeki dijitalleşmenin de katkısıyla 2020'de konut satışları bir önceki yıla göre yüzde 11 arttı.

ABD'de konut satışlarında ılımlı artış!

ABD Merkez Bankası'nın "Bej Kitap" raporunda ticari gayrimenkul faaliyetlerinin düşük seviyelerde kalmasına rağmen konut satışlarında ılımlı bir artış görüldüğü belirtildi.

Şeyma Şehirli: Artan göçler konut satışlarını yükseltiyor!

Nüfus artışının, nüfusun yaş dağılımının, cinsiyet, medeni durum, eğitim durumun konut talebini etkilediğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, ''Hane halkının küçülmesi ve artan göçler konut satışlarını yükseltiyor'' diye konuştu.

Konut satışları faizlerin düşmesiyle yılın en yüksek seviyesine ulaştı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Sektörler Konseyi Üyesi Rüstem Çetinkaya, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yaptığı faiz indiriminden sonra konut satışlarının yılın en yüksek seviyesine çıktığını ifade etti...

Konut satışları düşüyor, konut kredisi kampanyaları artıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satış verilerini açıkladı. Verilerde görülen büyük düşüşün hemen ardından Ziraat Bankası’ndan dev konut kredisi kampanyası geldi. Düşen konut satışları konut kredisi kampanyaları ile canlandırılmaya çalışılıyor.  

0,98 faiz oranı konut satışlarındaki tıkanıklığı çözecek!

Ekonomist'in konuştuğumuz bankacılar, Ziraat Bankası'nın attığı bu adımın sektör açısından olumlu olduğu konusunda görüş birliği içinde. Gümbür gümbür satışların olmasını kimse beklemiyor ama satışlardaki tıkanıklığın bir miktar olsa da çözüleceği görüşü var...

Faiz indirimi ile konut satışları hızlanacak!

Ziraat Bankası'nın konut kredilerinde 10 yıla kadar olan vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e çekmesi konut satışlarını hızlandıracak...

Konut satışlarındaki artış sürecek!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin yaptığı açıklamada "Türkiye gayrimenkul sektörü, gayrisafi milli hasıla içinde önemli bir yere sahiptir" dedi. Yetgün konut satışlarındaki artışın devam edeceğini dile getirdi.

Halk Bankası satışları Haberi

Halk Bankası satışları

Halk Bankası; Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, Krabük, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Samsun, Uşak, Yozgat ve Samsun illerinde bulunan 98 gayrmenkulü satışa çıkarıyor. 


Muhammen bedellerinin 180 lira ile 2 milyon 415 bin lira arasında değiştiği gayrimenkullerin satışı 16 Eylül 2013 günü saat 12.00'de başlayacak.


Detaylı bilgi için