24 / 04 / 2024

Halk GYO özkaynakları 2020

Halk GYO özkaynakları 2020

Halk GYO, başarılı mali performansıyla aktif büyüklüğünü 3 milyar TL’nin üzerine taşıdı. 2019'da 321 milyon TL kar elde eden şirketin özkaynakları 2,6 milyar oldu.

Halk GYO, 10’uncu yılında 3,5 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştı!

Yürüttüğü projeler ve çeşitlendirdiği yatırım portföyüyle istikrarlı büyümesine devam eden Halk GYO, 2020'de aktif büyüklüğünü 3,5 milyar liraya taşıdı.  10’uncu yaşına giren şirket, 352 milyon TL net kâr elde ederken, özkaynaklarını ise 2,9 milyar TL seviyesine çıkarttı.

Halk GYO’dan 2020'nin ilk 9 ayında 31 milyon TL'lik net kar!

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Halk GYO’nun aktif büyüklüğü 3 milyar TL’yi, özkaynakları ise 2,6 milyar TL’yi aştı. Halk GYO 2020'nin ilk dokuz ayını 31 milyon TL net kâr elde ederek tamamladı.

Halk GYO’dan ilk 6 ayda 35,5 milyon TL'lik net kar!

Halkbank’ın ortağı olan Halk GYO yılın ilk yarısında 35,5 milyon TL'lik net kâr elde etti. Halk GYO’nun, özkaynakları 2,6 milyar TL’yi, aktif büyüklüğü 3 milyar TL’ye ulaştı.

Halk GYO'nun özkaynakları 2,6 milyar seviyesine ulaştı!

Halk GYO, başarılı mali performansıyla aktif büyüklüğünü 3 milyar TL’nin üzerine taşıdı. 2019'da 321 milyon TL kar elde eden şirketin özkaynakları 2,6 milyar oldu.

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı. Özkaynakları 2,28 milyar liraya ulaşan Halk GYO'nun yılın ilk yarısındaki net dönem kârı ise 25,1 milyon lira olarak gerçekleşti...

Halk GYO'nun yarıyıl net kârı 33,2 milyon TL!

Halk GYO, aktif büyüklüğünü 2,4 milyar TL’ye, özkaynaklarını 2,0 milyar TL’ye yükselttiğini duyurdu.

Halk GYO'dan 2018'in ilk çeyreğinde 9.7 milyon TL net kar!

2018 yılı ilk çeyrek finansal verilerini açıklayan Halk GYO, aktif büyüklüğünü 2,4 milyar liraya, özkaynaklarını 1,9 milyar liraya yükseltti. Şirketin net dönem karı ise 9,7 milyon lira olarak açıklandı.

Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Halk GYO'nun 2016 olağan genel kurulu tescillendi!

Halk GYO'nun 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları dün 9360 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO özkaynakları 2020 Haberi

Halk GYO özkaynakları 2020

Yatırımlarıyla portföy çeşitliliğini artırarak istikrarlı büyümesine devam eden Halk GYO, başarılı mali performansıyla aktif büyüklüğünü 3 milyar TL’nin üzerine taşıdı. Geçtiğimiz yıl 321 milyon TL kar elde eden şirketin özkaynakları 2,6 milyar seviyesine ulaştı. Ticari mülkten konuta, ofisten otele kadar çeşitlendirdikleri portföyleriyle istikrarlı büyümelerine devam ettiklerini anlatan Halk GYO Genel Müdür Vekili Erdal Bekin, “Ülke geneline yaygın projelerimizin, yatırımcılarımızın ve faaliyet bölgelerimizde ikamet eden tüm paydaşlarımızın desteğiyle birlikte, kalıcı ve modern yapılara dönüştüğünü görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Finansal istikrarı ve zengin yatırım portföyüyle sektörün en güçlü şirketleri arasında bulunan ve gayrimenkul portföyünü kuruluşundan bu yana yüksek kira geliri elde edilebilecek ticari mülk ağırlıklı olarak geliştiren Halk GYO, geçen yılda da, özkaynak ağırlıklı finansman modeliyle, istikrarlı büyümesine devam ediyor.

Oluşturdukları katma...