25 / 04 / 2024

halkalı hayat park istanbul nerede

halkalı hayat park istanbul nerede

İçinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Halkalı Hayat Park İstanbul İstanbul nerede yer alıyor? Projedeki konut büyüklükleri 104 ile 151 metrekare arasında değişiyor.

Halkalı Hayat Park İstanbul teslim tarihi!

İçindeki konutların 104 metrekare ile 151 metrekare arasında farklılık gösterdiği ve içinde 2+1 ile 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Halkalı Hayat Park İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Hayat Park İstanbul fiyat listesi!

Hayat Park İstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 210 bin TL' den başlayarak, 460 bin TL'ye kadar yükseliyor. Halkalı Hayat Park Konutlarında teslimler 2014 yılında gerçekleşecek...

Hayat Park İstanbul daire fiyatları!

Hayat Park İstanbul daire fiyatları kapsamında 2 oda 1 salon daireler 210 bin TL ile 370 bin TL ve 3 oda 1 salon daireler 330 bin TL ile 460 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Hayat Park İstanbul ne zaman teslim?

Hayat Park İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 yılı olarak planlanıyor. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Halkalı'da yer alan Hayat Park İstanbul'da teslimler 2014 sonunda yapılacak

Hayat Park İstanbul Halkalı fiyat listesi!

Hayat Park İstanbul Halkalı fiyat listesi 2+1 dairelerin satışlarında 210 bin liradan, 3+1 dairelerin satışlarında 330 bin liradan başlayarak yükseliyor. Hayat Park Halkalı'da banka kredisi kullanılıyor....

Hayat Park İstanbul Halkalı teslim tarihi!

Hayat Park İstanbul Halkalı teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Minimum yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen proje Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da Bayrak Alkan ve Atamer İş Ortaklığı imzası ile yükseliyor...

Halkalı Hayat Park İstanbul satılık!

Halkalı Hayat Park İstanbul satılık daire fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Hayat Park İstanbul Halkalı projesi Kasım 2014'te teslim ediliyor...

Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları haberimizin içerisinde detaylı olarak yer alıyor...

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

Halkalı Metro Park satış ofisi!

Halkalı Metro Park satış ofisi ile 444 10 08 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin bu yıl sonunda teslim edileceği projede yüzde 0,25 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Halkalı Metro Park satış fiyatları!

Halkalı Metro Park satış fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje 213 bin 800 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Halkalı Metro Park ödeme planı!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Halkalı Metro Park ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projenin bu yıl sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Halkalı Arena Park AVM bayramda açık mı?

İstanbul Halkalı Arena Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Halkalı Arena Park AVM bayramda açık mı? Halkalı Arena Park AVM bayramda kaçta açılır?

Halkalı Metro Park satılık!

Halkalı Metro Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje konut, ofis ve home ofislerden meydana geliyor.

halkalı hayat park istanbul nerede Haberi

halkalı hayat park istanbul nerede

Halkalı Hayat Park İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İçinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Halkalı Hayat Park İstanbul projesi 2 bloktan oluşuyor. 


İçinde bulunan konut büyüklüklerinin 104 metrekare ile 151 metrekare arasında farklılık gösterdiği Halkalı Hayat Park İstanbul projesinde 114 konuttan oluşuyor.


Halkalı Hayat Park İstanbul teslim tarihi!


Halkalı Hayat Park İstanbul teslimleri 2014 yılında yapılacak.


Bayrak Altan ve Atamer İş Ortaklığı ile inşa edilen Halkalı Hayat Park İstanbul'da ödemeler banka kredisi ile yapılabiliyor.


Hayat Park İstanbul nerede?


Halkalı Merkez mah. Basın Ekspres Yolu Avrupa Konutları Karşısı Eski Bağlar sok. No: 6-1 Küçükçekmece İSTANBUL 


Hayat Park İstanbul Halkalı iletişim!

Telefon: 0212 470 4 111

Web adresi: