25 / 04 / 2024

Hanif Pehlivanoğlu kimdir

Hanif Pehlivanoğlu kimdir

İnşaat şirketi ve yüzlerce taşınmaz gayrimenkulü ile milyonlarca liralık servete sahip Hanif Pehlivanoğlu'nun serveti paylaşılamadı...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Gayrimenkul zengini Hanif Pehlivanoğlu'nun milyarlık serveti paylaşılamadı!

İnşaat şirketi ve yüzlerce taşınmaz gayrimenkulü ile milyonlarca liralık servete sahip Hanif Pehlivanoğlu'nun serveti paylaşılamadı...

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik Burhaniye'ye yeni zincirini ekledi!

Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik, marketler zincirine bir yenisini de Burhaniye’de ekledi. Hanif Pehlivanoğlu, “Bizim diğer kardeşlerimizin mağazalarından en önemli farkımız, et ürünlerimizde. Çünkü Pehlivanoğlu et üretim çiftliği bizde” dedi.

Pehlivanoğlu 55'nci mağazasını Narlıdere'de açtı!

Ege Bölgesi'nin lider mağaza zincirlerinden Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 55'inci süpermarketini Narlıdere Folkart karşısında açtı. Törende açılışa özel indirimler yapıldı.

Hanif Pehlivanoğlu 54. mağazasını İzmir Kemalpaşa'da açtı!

Açılışa, Erhan Gönülbağı, Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, oğlu ve yönetim Kurulu üyesi Ekin Pehlivanoğlu ve şirketin önde gelen müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Hanif Pehlivanoğlu kimdir Haberi

Hanif Pehlivanoğlu kimdir

İzmir'de 80 şubeli marketler zinciri bulunan Hanif Pehlivanoğlu (70), gönlünü Kazak güzeli Dilek D'ye kaptırdı. Eşi Neşe de boşanma davası açtı.

Takvim'de yer alan habere göre; milyarder iş adamı, bu ilişki sonucunda doğan kızı F'yi nüfusuna alınca aile parçalandı. Çocukları Ekin ve Eylem, tüm mallarına tedbir kararı aldırdı.

MİLYARLIK SERVET SAVAŞI

İzmir'de market zincirleri ve et entegre tesisleri bulunan ünlü işadamı Hanif Pehlivanoğlu (69) ile eşi Neşe Pehlivanoğlu arasındaki boşanma davası devam ederken, işadamına bir davayı da çocukları açtı. Ekin ve Eylem Pehlivanoğlu, babalarının, evlilik dışı ilişki yaşadığı kadının, kendinden olmayan F. N. (20) isimli çocuğunu üzerine kaydettirdiğini iddia ederek, genç kızın nüfus hanesinden düşürülmesi için dava açtı. İki kardeş, babalarına ait milyarlarca liraya ulaşan şirketler için ihtiyati tedbir kararı da aldırdı. 

Neşe...