25 / 04 / 2024

Harmony Towers indirim

Harmony Towers indirim

Eroğlu Gayrimenkul’un Nilüfer’de yükselen projesi Harmony Towers, 50 bin TL indirimli fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor. Projede 4+1 daireler için özel ödeme alternatifleri yer alıyor.

Harmony City'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler Eylül 2025'te!

Satışların devam ettiği Harmony City projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Eylül 2025'te yapılacağı Harmony City'de 1073 konut yer alıyor. 

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Referans Kartal Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde cazip ödeme imkanı fırsatları sunuluyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Referans Kartal Towers'ta peşin ödemede yüzde 25 indirim!

Referans Kartal Towers projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sunuluyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. 

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Mina Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Yolanthe Sneijder Cabau’nun marka yüzü olduğu Mina Towers, sadece konut projesi değil, geleceğin yaşam biçimi olarak bölgedeki iddiasını ortaya koyuyor. Mina Towers, 2017 yeni dönem fırsatıyla yüzde 10 peşin indirimi ve kişiye özel esnek ödeme koşulları sunuyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Kartal Lilyum Towers teslim tarihi!

Peşin ödemelerde indirim sağlanan Kartal Lilyum Towers projesi daire fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Harmony Towers indirim Haberi

Harmony Towers indirim

Harmony Towers, her dairede bulunan teraslar ve kulelerden izlenebilen Uludağ manzarası ile sakinlerine keyifli bir yaşam vaat ediyor. Harmony Towers’ın 5 bin 500 metrekare alana konumlanmış iç avlusunda sağladığı sosyal olanakları ile keyifli komşuluk günlerini geri getiriyor.


4+1 daireler için özel ödeme alternatifleri



Harmony Towers kulelerinde bulunan 4+1 daireler, gökyüzünde bahçe keyfini yaşamak isteyenlere elit bir yaşam tarzı vaat ediyor.  Farklı ödeme planlarıyla sunulan Harmony Towers’ın 4+1 daireleri kişiye uygun seçeneklerle ödenebiliyor. Vade farkı olmadan 50 ay taksitle satın alınabilen dairelere ara ödeme ve banka kredisi seçenekleri ile de sahip olunabiliyor. Satış fiyatının yüzde 45’i;  yüzde 15’lik ara ödemelerle, 1., 2. ve 3. yıl sonuna  kadar vade farksız seçeneklerle ödenebilirken kalan yüzde 55’lik ödeme ise banka kredisi ile 120 aya kadar...