29 / 03 / 2024

harmony towers teslim tarihi

harmony towers teslim tarihi

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Harmony Towers Bursa'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1 daireler 299 bin liradan satışa sunuluyor...

Harmony Towers'ta ev teslimleri başladı!

Bursa'da inşa edilen Harmony Towers'ta ev teslimlerine start verildi. Bursa'nm Nilüfer ilçesinde 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers, alışveriş caddesi, kuleler, bahçeler oluşuyor.

Harmony Towers'da teslimler başladı! 284 bin TL!

Eroglu Gayrimenkulun Bursa'da hayata geçirdiği Harmony Towers'da teslimatlar başladı. Projede rezidanslarda teslimatların başlamasının yanı sıra ticari birimler de satışa sunuldu. Konut fiyatları 284 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Harmony Towers’da teslimler başladı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa’da inşa edilen Harmony Towers’da ev sahibi olanlar teslimat sevincini yaşıyor. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde inşa edilen Harmony Towers’ın rezidanslarının teslimatlarının yanında ticari birimlerinde de satış başladı.

Harmony Towers Konutları Eylül'de teslim! Metrekaresi 2.200 TL!

Eylül'de teslim edilecek olan Harmony Towers Konutları 'nda satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Referans Kartal Towers teslim bilgisi!

Referans Kartal Konutları 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. İstanbul Kartal'da yükselen Referans Kartal projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor...

Mina Towers Kadıköy teslim tarihi!

Toplam 1.500 konut ve 95 ticari üniteden oluşan Mina Towers Kadıköy teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Projede konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Referans Towers projesi 451 daire ve 800 metrekarelik ticaret alanından meydana geliyor.Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Lilyum Towers teslim tarihi!

Peşin ödemelerde indirim sağlanan Kartal Lilyum Towers projesi daire fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Twin Towers Ankara teslim tarihi!

Twin Towers Ankara teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtiliyor. Twin Towers Ankara projesi 128 daireden oluşuyor...

Başaran İnşaat Mina Towers teslim tarihi!

Başaran İnşaat Mina Towers teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Mina Towers Fikirtepe'de metrekare fiyatı 7 bin 400 TL'den başlıyor...

harmony towers teslim tarihi Haberi

harmony towers teslim tarihi

Harmony Towers projesi 27 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Harmony Towers Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor. 


Harmony Towers Bursa'da daire tipleri 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Harmony Towers projesinde teslimler başladı. Mağaza ve dükkanlar satışa sunuldu. 


Harmony Towers fiyat listesi!

1+1 daireler 299 bin liradan,

2+1 daireler 423 bin liradan, 

3+1 daireler 584 bin liradan,

4+1 daireler 648 bin liradan satışa sunuluyor. 


Banka kredisi kullanılabilen Harmony Towers Bursa'da firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksit yapılıyor. 



Bursa Harmony Towers projesinin sosyal olanakları arasında fitness salonu, tenis kortları, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş caddesi, aerobik salonu, otopark, hobi alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Harmony Towers iletişim:

0224 453 55 40