19 / 04 / 2024

Hasan Akgün havalandırma açıklaması

Hasan Akgün havalandırma açıklaması

Büyükçekmece’de havalandırma sistemlerine denetim geliyor. Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki kahvehane, kafeterya, lokanta ve eğlence mekanlarının havalandırma sistemlerine çok sıkı denetim getiriyor, standartlara uymayan işyerleri kapatılacak.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Hayal Acar tarafından kuruldu.

Hasan Yalçın: Kentsel dönüşüm kamuoyuna iyi anlatılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Hasan Akgün: Deprem sorununu çözelim, İstanbul bizi alkışlasın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İstanbul’un sorunlarına çözüm bulmak yerine kısır tartışmalarla zaman geçirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  İstanbul depremi sorununun çözümü için çağrıda bulundu. 

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alıcı tarafından kuruldu.

Hasan Akgün: Büyük depreme böyle hazırlanmaz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İBB Meclisi'ne seslendi. Akgün, "Büyükçekmece, Silivri ve Küçükçekmece önlerinden geçen çanakta bildiğimiz yerde bu deprem vuku bulacak ve İstanbul’u derinden sarsacaktır. Buna hazırlıklı olmalıyız" dedi.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Hasan Akgün havalandırma açıklaması Haberi

Hasan Akgün havalandırma açıklaması

Halk sağlığı açısından, kapalı mekanlarda yoğunlaşan hava kirliliği ile mücadelede kararlı olduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, işyeri sahiplerinden de aynı hassasiyeti beklediklerini belirtti.

30 gün süre verilecek!

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Akgün, kış mevsiminde hava kalitesinin düşük olduğu kapalı mekanların özellikle çocuklar, yaşlılar ve kalp-damar hastalıkları ya da astım gibi kronik solunum hastalıkları olan hassas gruplar için zararlı olduğunu hatırlatarak; “Kahvehane, kafeterya, lokanta, eğlence mekanları gibi kapalı işyerlerinin havalandırma sistemleri insan sağlığının korunmasına yönelik bir standarda sahip değilse, yeterli değilse, vatandaş oralarda oturduğunda yeterli miktarda oksijen alamıyorsa bu işyerlerine 30 gün süre tanıyacağız. Verilen bu süre sonrasında ekiplerimiz yeniden gidip bu işyerlerinin havalandırma sistemini kontrol edecekler. Her hangi bir şey yapılmamışsa o işyerini kapatacağız” uyarısında bulundu.

"İşyerleri de...