27 / 04 / 2024

hasan uzun cami

hasan uzun cami

Üsküdar ilçesinde camilerin satıldığına daire haberlerin çıkması üzerine, Üsküdar Belediye Başkanlığı açıklama yaptı. Açıklamada, camilerin satılmadığı, bulundukları arazilerin Milli Emlak Genel Müdürlüğüne devredildiği söylendi...

Hasan Uzun: Konutta KDV indirimi sektörü canlandıracak!

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, ÖTV ve KDV indiriminin bazı sektörlerde yaşanan durgunluğa hareketlendireceğini, konut sektörünü canlandıracağını söyledi.

Büyükçekmece Celaliye'ye cami müjdesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Celaliye'ye yeni cami müjdesi verdi.

Hasan Akgün: İmar disiplinini sürdüreceğiz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul'da deprem gerçeğinin unutulduğuna değindi. Akgün, ''Uzun yıllardır uyguladığımız imar disiplinini sürdüreceğiz'' dedi.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Küçükçekmece Fethiye Hasan Gümüşdağ Cami açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti.

Hatay'da Hacı Hasan Şandır Cami açıldı!

Hatay eski Milletvekili, eski Bakan Sadullah Ergin, hafta sonunda geldiği memleketi Hatay'da bir cami açılışına katıldı.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami Ramazan'da açılıyor!

Pınartepe Mahallesi'nde yapımında son aşamaya gelinen Yahya Çavuş Camii'ni denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mimarisi ile fark yaratacak olan cami Ramazan ayında bölge halkımızın ibadetine açılacaktır" dedi.

Kadıköy sahili cami projesine onay!

Kadıköy Moda sahilinde bulunan ve uzun yıllardır otopark alanı olarak kullanılan araziye cami yapılmasıyla ilgili plan değişikliği, Çevre ve B Şehircilik Bakanlığı tarafından 're'sen' onaylandı.

Elazığ'ın imar planı düzenleniyor!

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, "Şehrin İmarını düzenlerken iş yerlerinin dağınık olmamasını istiyoruz. Elazığ'ın acilen bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacı var. " dedi.

Elazığ’ın imar planı düzenleniyor!

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, “Şehrin İmarını düzenlerken iş yerlerinin dağınık olmamasını istiyoruz. Elazığ’ın acilen bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacı var” dedi.

Hasan Uzun: Elazığ'ın imar planını düzenliyoruz!

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, "Şehrin İmarını düzenlerken iş yerlerinin dağınık olmamasını istiyoruz. Elazığ'ın acilen bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacı var. " dedi.

Malatya'da hayırseverler tarafından yaptırılan cami açıldı!

İstanbul’da bulunan Pütürgeli iş adamları Hasan, Mehmet Nuri ve Derviş Beyhan tarafından 2014 yılında temeli atılarak yaptırılmaya başlanan cami ve sosyal tesislerin açılışı bugün Cuma namazı öncesi gerçekleştirildi.

Elbistan'a 4 minareli cami inşa edilecek!

Elbistan’da Hacı Hasan (Kral) Camii yerine yapılacak 4 minareli cami ve külliyesi projesi için, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale düzenlenirken, sürecin ardından sözleşme imzalandı.

hasan uzun cami Haberi

hasan uzun cami
Üsküdar Belediyesi'nin Selamiali Huzur Cami, Çengelköy Bahçelievler Bozahmetoğulları Cami, Bulgurlu Amine Hatun Cami ve Hasan Uzun Camilerini sattığına yönelik haberlerin çıkması üzerine, belediyeden açıklama geldi. Açıklamada; camilerin değil, bulundukları arazilerin Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne devredildiği...