26 / 04 / 2024

Hasarı İnşaat Kimin

Hasarı İnşaat Kimin

Hasarı İnşaat Gıda Makina Elektrik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da Abdurahman Sarı imzasıyla 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına dahil edilmedi mi?

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarına katılmak için başvuruda bulunmuştu. İzmir İl Müdürlüğü, derneğin başvurusunu reddetti.

Esenyurt'ta selde yaşanan hasarın sebebi imar planlarının yok sayılması mı?

TMMOB Mimarlar Odası Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği Başkanı Mustafa Fazlıoğlu, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketi sonucunda ortaya çıkan hasarın imar planlarının yok sayılması ve mimarlık ve şehircilik ilkelerine aykırı planlamalar sebebiyle oluştuğunu söyledi...

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İstanbul deprem hasarının 15 milyar dolarını sigorta sektörü karşılayacak!

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, meydana gelen hasarın 15 milyar dolarının sigorta sektörü tarafından karşılanacağını söyledi.

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pi Assist Hasar Onarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudrettin Erol tarafından kuruldu. 

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Yatay yapılaşma deprem hasarını en aza indiriyor!

Yenibirlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında yatay yapılaşmanın depremdeki önemini anlattı. Gökkaya, yatay yapılaşmanın deprem hasarını en aza indirdiğini belirtiyor.

Hasarı İnşaat Gıda Makina Elektrik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasarı İnşaat Gıda Makina Elektrik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da Abdurahman Sarı imzasıyla 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Terör mağdurlarına hasarın yüzde 12'si kadar ev eşyası!

Terör mağdurlarının evini yenileyen devlet, hasarın yüzde 12’si tutarındaki ev eşyasını da karşılayacak ayrıca bayram harçlığı dağıtılacak.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Hasarı İnşaat Kimin Haberi

Hasarı İnşaat Kimin


Hasarı İnşaat Gıda Makina Elektrik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Yenibosna’da Abdurahman Sarı imzasıyla kuruldu. 


Hasarı İnşaat Gıda Makina Elektrik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum...