26 / 04 / 2024

hazar ergüçlünün evi 

hazar ergüçlünün evi 

Son zamanlarda rol aldığı Alev Alev dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Hazar Ergüçlü kira ödemekten hoşlanmadığını dile getirdi.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Hazar Ergüçlü: Kira ödeme fikri canımı sıkıyor!

Son zamanlarda rol aldığı Alev Alev dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Hazar Ergüçlü kira ödemekten hoşlanmadığını dile getirdi.

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

TOKİ yılın ilk yarısında 33 bin 243 sosyal konut sattı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan olarak yılın ilk yarısında 71 ilde 33 bin 243 sosyal konutu sattı…

TOKİ yılın ilk yarısında 20 bin 973 konutu ihale etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yılın ilk yarısında 63 ihalede 20 bin 973 konutun ihalesini gerçekleştirdiklerini açıkladı..

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

hazar ergüçlünün evi  Haberi

hazar ergüçlünün evi 

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü'nün başı ev kirasıyla dertte. Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; Zekeriyaköy’e gitmeyeceğini ifade eden Hazar Ergüçlü, birçok kişi gibi kira ödeme konusunun canını çok sıkan bir durum olduğunu söyledi. Oyuncu, “Kira ödeme fikri çok canımı sıkıyor. Kira durumu can sıkıcı bir şey” dedi. 

Yıllık geliri yüksek olsa da yüksek kira ödemeyeceğini söyleyen Ergüçlü, taşınma fikrinde şimdilik vazgeçti.

Kameralara konuşan Alev Alev dizisinin Çiçek’i Hazar Ergüçlü, şu sözleriyle dikkat çekti: “Şimdilik öyle bir taşınma planım kalmadı. Bir şeyden vazgeçmedim, biraz daha önümü görmek istiyorum. Başka önceliklerim var, bekliyorum. şu an kesin kararlar almak için çok doğru bir zaman mı, emin değilim. Pek bir şeyden emin olduğum bir dönemde değilim.”

Hazar Ergüçlü’nün sevgilisi Onur Ünlü de geçen yıllarda...