29 / 03 / 2024

HD İskender gayrimenkul sektörü

HD İskender gayrimenkul sektörü

Yeme içme dışında, gayrimenkul konusunda da projelerimiz var. Bunlardan sonuncusu bir AVM projesi. Sultanbeyli'de kaba inşaat aşamasında olan bu AVM, 145 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip...

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 18 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün, Ayşe Servinaz Sezen ve Sezen Gıda ve Kimya Sanayi ortaklığında kuruldu.

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Günay Nuhoğlu tarafından kuruldu.

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Duran tarafından kuruldu.

HD İskender 2021'de 36 restoran açacak!

HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş 2021 içerisinde HD İskender'in 36 restoran açılışı yapacağını açıkladı. 

Fatih'te 14.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, İskender Paşa Mahallesi'nde yer alan kargir hastane vasıflı gayrimenkul 14 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

HD İskender İstMarina AVM şubesi açıldı!

23 yıldır dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, geleneksel iskender lezzetini kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerine sunan HD İskender, İstMarina AVM şubesini açtı.

HD İskender 50 yeni şube açmayı hedefliyor!

HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markalarıyla yaklaşık 200 restorana ulaşan HD Holding, 2018'de 50 milyon TL yatırım yapacak. HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, 2018'de tüm markalar için 50 yeni şube açmayı planladıklarını söylüyor.

So Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

So Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL ile bugün Orkun İskender tarafından kuruldu. 

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

HD İskender gayrimenkul sektörü Haberi

HD İskender gayrimenkul sektörü

Ankara'da doğan ve yeni markalarla büyüyerek 120 milyon TL ciroya ulaşan HD Group'un öyküsünü HD Group Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ anlatıyor... 


Babam Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Ama eğitim aldığı sahada değil, başka alanlarda çalıştı hep. Avukatlık dışında emlak, kuyumculuk, meyve suyu dağıtımı işlerini denedi. Sonunda gayrimenkulde karar kıldı. 1995'te Çetin Emeç Bulvarı'ndaki arsası üzerine iş merkezi yatırımı yaptı. İş merkezinin giriş katını nasıl değerlendirebileceğini düşünürken, aklına yeme içme sektörü geldi. İskender kebabın çok sevilmesinden yola çıkarak, 700 metrekarelik alanda iskenderci açtı. Kendi isminin baş harfleri (Hakan Demirağ - HD) ile açtığı mekan, kısa sürede ilgi gördü. 



Önce iki sonra da üç katta birden hizmet vermeye başladı. AVMlerin sayısının artmasıyla 1999'da Ankamall AVM'de ilk şubeyi açtı. Şirketin büyümesi böyle başladı....