26 / 04 / 2024

hendek Rüstem Keleş

hendek Rüstem Keleş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstera Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli Ölçüde Tamamlandığını belirtti.

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Gayrimenkul sektöründe 2018 yılı nasıl geçecek? 

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş "gayrimenkul sektöründe 2018 yılı nasıl geçecek" konusu ile ilgili bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. İşte o yazı... 

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Rüstem Şimşek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Konya'daki Rüstem Paşa Kervansarayı restore ediliyor!

Konya genelindeki bütün tarihi eserlere sahip çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de yer alan Rüstem Paşa Kervansarayı'nı restore ediyor.

Eminönü'deki Rüstem Paşa Camii restore ediliyor!

Eminönü’nde bulunan tarihi Rüstem Paşa Camisi'nin yeniden hayat bulması için kollar sıvandı. Çalışmalar kapsamında emel güçlendirme çalışmalarının büyük bir kısmı ile minare restorasyonu tamamlandı.

hendek Rüstem Keleş Haberi

hendek Rüstem Keleş

Rüstem Keleş, "Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak şehrimizin sağlam altyapıya kavuşması adına yatırımlanmızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesi için projelendirdiğimiz 33 kilometrelik atıksu hattının 27 kilometresi tamamlandı. 




Yaklaşık 4,5 Milyon TL değerindeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla artık bu bölgenin atıksuları Hendek Atıksu Arıtma Tesislerimize ulaşacak" diye konuştu. Bölgenin atıksu sorununu çözüme kavuşturuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş,"Yatırımımız hem bölgenin hem de şehrimizin çevre geleceğini yakından ilgilendiriyor. SASKİ olarak hayata geçirdiğimiz gerek altyapı yatırımları gerekse çevre koruma çalışmalarıyla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Şu anda şehir genelinde 250 Milyon TL'yi bulan yatırımımız var" ifadelerini...