16 / 04 / 2024

Hermes Creative Awards cevahir avm

Hermes Creative Awards cevahir avm

İstanbul Cevahir Hermes Creative Awards yarışmasında 4 platin ödülüne layık görüldü

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Akiş GYO ve Akbatı AVYM'ye toplam 15 ödül!

Her yıl yaratıcı alanlarda ödüllerin dağıtıldığı uluslararası Hermes Creative Awards’tan, Akiş GYO ‘’Yaşam Akademisi’’ projesi ile 4, Akbatı AVYM ise 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli projelerle 11 ödüle layık görüldü.

Nef, Stevie Awards'ta iki ödül kazandı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da dikkat çeken, Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'ta iki ödül kazandı.

Stevie Awards ödülünün sahibi Nef oldu!

Gayrimenkul sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz edilen NEF uluslararası alanda da takdir toplamaya devam ediyor. Stevie Awards ödül töreni Kanada, Toronto'daki Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti.

Stevie Awards'tan Nef'e 2 ödül!

Nef, Toronto'da düzenlenen törende dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" dallarında iki ödül birden kazandı.

Nef, Stevie Awards'da iki ödül kazandı!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da iki ödül kazandı. Şirket, en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" kategorilerinde ödül almaya layık görüldü.

Ankara Golfkent, Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent projesi Sign of City Awards'ta finalist!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Nef'e Stevie Awards’dan iki ödül birden!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards’da iki ödül kazandı. Stevie Awards ödül töreni 23 Ekim Cuma gecesi Kanada, Toronto’daki Ritz-Carlton Hotel’de gerçekleşti.

Tahincioğlu Business Awards’da ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Hermes Creative Awards cevahir avm Haberi

Hermes Creative Awards cevahir avm

İstanbul Cevahir,  Hermes Creative Awards yarışmasında "Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor" ve "Hepsi Benim" projeleri ile 4 platin ödülüne layık görüldü. 5 bin 600 proje arasından seçilen Cevahir Alışveriş Merkezi yapacağı yeni projelerle pek çok ödüle aday olmak...