25 / 04 / 2024

hurda fiyatları 2022 ne kadar

hurda fiyatları 2022 ne kadar

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim sonrası binlerce kişi bakır ve demir hurda fiyat listesini araştırıyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 28 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlarla birlikte akır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? 26 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelmesi ile fiyatlar tavan yapmıştı. Bu hafta ise hurda fiyatları durağanlığını koruyor. Peki bugün hurdaya zam geldi mi? Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 26 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından merak ediliyor.  Hurda fiyatları yeni haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Demir hurda fiyatı kaç lira? Hurda bakır fiyatları ne kadar? 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 21 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 21 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Son günlerde durağan işlem gören hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 19 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim gelmeye başladı. Hurda fiyatları dip seviyelere kadar gerilerken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 19 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir hurda fiyatları çakıldı! 18 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün hem zam hem de indirim haberi aynı anda geldi. Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir hurda fiyatları ise çakıldı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları bugün kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelirken bu haft hurda fiyatları sakinliğini koruyor. Peki hurda fiyatları bugün kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 16 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Geçen hafta hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları yükselmeye başladı. Haftanın yeni işlem gününde ise hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Peki bugün hurdaya zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu?

hurda fiyatları 2022 ne kadar Haberi

hurda fiyatları 2022 ne kadar

İnşaat sektöründe inşaat malzeme fiyatları ile ilgili gelişmeler gündemde yakından takip ediliyor. Üst üste gelen zamlar sektörde kriz yaratırken bugün gelen indirim haberleri ile inşaat sektörünün yaraları sarılmaya başlandı.

İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. İstanbul ince demir fiyatına 150 lira, İzmir ince demir fiyatlarına 500 lira, Payas ince demir fiyatlarına 500 lira, karabük ince demir fiyatlarına 750 lira indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 2022 ince demir ne kadar? 2022 kalın demir fiyatları kaç lira? İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 2022 inşaat demir fiyatları...
 

İNCE DEMİR 13 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ 


İstanbul ince inşaat demiri satış fiyatı:               15,850 TL

İzmir ince inşaat demiri satış fiyatı:   ...