29 / 03 / 2024

İAÜ Kariyer Fuarı katılımları

İAÜ Kariyer Fuarı katılımları

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin her yıl düzenlediği "İAÜ Kariyer Fuarı" nın 9.'su Florya Yerleşkesi'nde yapıldı.

43. Yapı Fuarı'na pandemiye rağmen yüksek katılım!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’a 14 ülkeden 238 yabancı satın almacıyı ağırladı. Fuar’ın gördüğü ilgi Türk yapı sektörünün ihracat konusunda parlak bir döneme girdiği şeklinde yorumlanıyor.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Murat Kurum MIPIM 2019'da yabancı yatırımcılarla bir araya geldi!

ALKAŞ’ ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MIPIM Fuarı 12-15 Mart tarihleri arasında 26.000’den fazla profesyoneli bir araya getirdi. Bu sene 30’uncu kez kapılarını açan fuar, toplam 21 bin 500 metrekarelik bir alanda gerçekleşti.

İAÜ 'Depreme Hazır Mısınız' paneli yarın!

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ve İAÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği “Depreme Hazır Mısınız?” panelinde Türkiye’nin deprem gerçeği masaya yatırılıyor..

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

41. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Dünyanın 5 büyük yapı fuarından biri olan 41. Yapı Fuarı açıldı. Fuar, 12 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek...

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

Gayrimenkulün cazibesi çeyrek asır daha devam edecek!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını dün açtı. Fuar, 19 Ocak'a kadar devam edecek.

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

İAÜ Kariyer Fuarı katılımları Haberi

İAÜ Kariyer Fuarı katılımları

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin her yıl düzenlediği "İAÜ Kariyer Fuarı" nın 9.'su Florya Yerleşkesi'nde yapıldı. Albayrak Holding, BTA, Mercedes, Adecco, Renault-Mais, Schenker Arkas, Çelebi Holding, lnditex, Ipekyol, Accor, TÜIK, IŞKUR, DHL, Dentaydın gibi 98 seçkin firmanın katılım sağladığı Kariyer Fuar'ına, 253 İnsan Kaynakları personeli katılarak öğrencileri iş arama yöntemleri, kurumlarının işe alım politikaları konusunda bilgilendirdi. Fuar süresince 12 bin 152 iş ve staj başvurusu gerçekleştirildi. İAÜ Kariyer Merkezi yetkilisi Rabia Koyuncu, üniversite öğrencilerinin staj yeri bulmakta sıkıntı yaşaması, kurumun yetkilileriyle görüşüp CV'lerini verme ve kendilerini anlatma imkanı bulamaması üzeiren firma yetkilleri ile bir araya gelebilecekleri platformlar oluşturduklarını söyledi. Birçok firma yetkilisi; potansiyeli ve enerjisi daha yüksek olan üniversite öğrencilerini tercih ettiklerini bu amaçla da fuara katıldıklarını, katılımdan ve...