24 / 04 / 2024

İbrahim Babacan kimdir

İbrahim Babacan kimdir

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Babacan da inşaattaki ciddi maliyet artışının moral bozmasına karşın umut veren gelişmenin yabancı yatırımcılar olduğunu belirtiyor…

GYO kurup halka arz planımız vardı, erteleyecek gibi görünüyoruz!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Babacan, "2019'da GYO kurup halka arz planımız vardı; yüksek faiz ve kur ortamı nedeniyle erteleyecek gibi görünüyoruz" dedi...

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Babacan, Kanal İstanbul güzergahında 6 yıldır arsa topluyor!

Babacan Holding, çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı üzerinde 6 yıldır arsa topluyor. Şirketin bölgede 600 bin metrekare arsası bulunuyor...

İbrahim Babacan: 2018’de faiz indirimi bekliyoruz!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Büyümenin devam etmesi ve sürdürülebilir olması için 2018’de faiz indirimi bekliyoruz" dedi. 

Uzakdoğulu yatırımcı da ev almaya başladı!

TÜİK, Mayıs ayı konut satış rakamlarını açıkladı.Türkiye'de 2017 Mayıs ayında 116 bin 558 konut satıldı. Satış rakamlarını değerlendiren Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan "Körfez ülkelerinden değil, Uzakdoğu'daki yatırımlardan da talep almaya başladık" dedi.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Babacan Holding'ten 1.5 milyar liralık üç yeni proje yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2017 ve 2018 içinde 3 yeni projeye daha başlayacaklarını ve projelerin toplam yatırım değerinin 1.5 milyar lira olacağını açıkladı.

Babacan Holding 1.8 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Babacan Holding, 2017 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ağırlıkla inşaat alanında faaliyetlerine devam eden Babacan Holding; 2017’de enerji, lojistik ve turizme toplam 1.8 milyar TL değerinde yatırım yapmayı planlanıyor.

İbrahim Babacan: Tablo beklenenden çok daha iyi!

Babacan Yapı'nın kurucusu İbrahim Babacan, TÜİK Eylül ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Babacan, açıklamasında "Tablo beklenenden çok daha iyi." dedi..

İbrahim Babacan: Avcılar kentsel dönüşümle yenilenmeli!

İstanbul'da kentsel dönüşüme en çok ihtiyaç duyulan bölgenin Avcılar olduğunu belirten Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Avcılar'da proje geliştirilmiyor. İlçede 5 tane yenilenen bina bulamazsınız. Demek ki İstanbul'da kentsel değil rantsal dönüşüm var" dedi.

İbrahim Babacan Merkez Bankası faiz artışı görüşlerini paylaştı!

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Merkez Bankası faiz artışı görüşlerini paylaştı. Babacan, 'Merkez Bankası dün çok tartışılacak bir karara imza attı ' dedi...

İbrahim Babacan kimdir?

Babacan Yapı’nın kurucusu ve patronu olan İbrahim Babacan kimdir? İbrahim Babacan, Babacan Yapı'yı ne zaman kurdu? İbrahim Babacan, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte sorularınızın yanıtı...

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

İnşaat maliyetleri dövizdeki yükselişten nasıl etkilenecek?

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, döviz kurlarında yüzde 30’a yakın oranda kaydedilen yükseliş sebebiyle yarı mamul ve malzeme satan firmalardan teklif almakta zorlandıklarına dikkat çekti. Babacan, inşaatların durma noktasına geleceğini belirtti.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Konut satışları koronavirüse rağmen arttı!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Mart ayı konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, konut sektörünün tekrar ivme kazanacağını belirtiyor..

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

İbrahim Babacan kimdir Haberi

İbrahim Babacan kimdir

Mudo’nun kurucusu Mustafa Taviloğlu’nu tanımayan yoktur. Perakende sektörünün duayenleri arasında yer alan Taviloğlu, son dönemde iş dünyasında morallerin pek de iyi olmadığına dikkat çekiyor. “Eskiden bana hep ‘İşler nasıl” diye sorarlardı; artık ‘Ne olacak’ diye soruyorlar” diye konuşuyor.

Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde, “Bundan sonra ne olacak” sorusunun yanıtını kendisinin de bilmediğini söyleyen Taviloğlu, “Ne olacağını birlikte yaşayıp göreceğiz, ancak bizim yapacağımız şey belli... Çalışmayı sürdüreceğiz” diyor.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç da 2019’a ilişkin kaygılarını, “İş dünyasını zorlu koşulların beklediği aşikar” diyerek dile getiriyor. Koç, geçtiğimiz ağustosta finansal piyasalarda yaşanan çalkantı ve sonrasında ortaya çıkan nakit sıkışıklığının şirketlerin bilançosunda önemli tahribat oluşturduğuna da dikkat çekiyor.

Gerçek şu ki bugünkü konjonktürde iş dünyasının moralini bozan pek çok zorluk var,...