26 / 04 / 2024

İbrahim Ulusoy kim

İbrahim Ulusoy kim

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

İbrahim Ulusoy: Avcılarlılar imar bekliyor!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar’da imar beklentisi içinde olan çok sayıda vatandaş olduğunu söyleyerek, “İmar konusunda bir vatandaşımızı bile üzmeyeceğiz'' dedi.

Avcılar’a metro ve imar müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Avcılar’a metro geleceğinin müjdesini verdi. Ulusoy, birçok mahallede bulunan imar sorunun seçimlerden hemen sonra çözüleceğini dile getirdi.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Başaran Ulusoy: Türkiye’nin bu yıl ki turizm hedefi 43 milyon turist!

TÜRSAB Başkanı Ulusoy: "Orta Doğu'da ve komşu ülkelerde yaşanan olumsuz gelişmelere karşın Türkiye turizm hedefini tutturacak. 2014 yılı için yaklaşık 43 milyon turist hedefliyoruz ve bu hedefimizi tutturacağız" dedi

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

İbrahim Ulusoy kim Haberi

İbrahim Ulusoy kim

1978 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Başhekim A.  İbrahim Ulusoy, ilk ve ortaöğrenimini Trabzon'da tamamladı. 2000 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan İbrahim Ulusoy, 2001-2006 yıllarında Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Genel Cerrahi kliniğinde ihtisasını tamamladı. 

İbrahim Ulusoy, Giresun Görele Devlet Hastanesi'nde 30 Ocak 2007 tarihinde Genel Cerrahi uzmanı olarak başladığı görevine Ekim 2009 – Kasım 2012 tarihleri arasında başhekim olarak devam etti.

2012-2014 yıllarında İstanbul Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastane yöneticiliği yapan İbrahim Ulusoy, 2015-2017 yıllarında Bayrampaşa Devlet Hastanesi başhekimliği görevini yürüttü. 

Ardından Aralık 2017’ye kadar TKHK İstanbul Fatih Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı.

1 Aralık 2017 itibari ile Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak göreve...