16 / 04 / 2024

Iconıc Awards ödülleri

Iconıc Awards ödülleri

Mimarlar - Workshop, SEV İlkokul ve Lise Kampus Projesi ile Almanya’ nın prestijli ödül programlarından Iconıc Awards 2013’de Concept - Visionary Architecture ödülüne layık görüldü...

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden iki ödül aldı!

Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi.

Iconıc Awards ödülleri Haberi

Iconıc Awards ödülleri

Almanya’da gerçekleştirilen uluslararası Iconıc Ödülleri’nde, Yüksek Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop, İstanbul’un kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Nişantepe’de 50.000 metrekarelik bir alana sahip SEV İlkokul ve Lise Kampus Projesi ile Concept - Visionary Architecture ödülünün sahibi oldu.

Alt katlar da olmak üzere ışık alan, enerjik bir ortam sağladık

Güneydoğu ve güneybatı yönlü olmak üzere iki üçgen binadan oluşan projede, her mekanın gün ışığı alabilmesinin öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren Mehpare Evrenol; “Projemizin dizaynını; bol, kolay ulaşılır açık teneffüs alanlarına ve doğal ışığa verilen önemle şekillendirdik. Her iki binada da iç avlular, geniş kat bahçeleri ve tepe ışıkları kullandık. Tepe ışıklıkları sayesinde alt katlar dahi gün ışığı alabilen kütüphane, yemekhane, sosyal alanlar ile ışıklı, enerjik bir ortam sağlamış olduk”  dedi.

Aynı zamanda,...