20 / 04 / 2024

Iconıc Awards

Iconıc Awards

Mimarlar - Workshop, SEV İlkokul ve Lise Kampus Projesi ile Almanya’ nın prestijli ödül programlarından Iconıc Awards 2013’de Concept - Visionary Architecture ödülüne layık görüldü...

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mariam Zakar tarafından kuruldu.

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvuruları başladı. Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa’da M.I.C.E Awards heyecanı!

Ofton İnşaatın turizm alanındaki yatırımlarından DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’da, ACE of M.I.C.E. Awards 2017 ‘Jüri ve Finalistler’ toplantısı gerçekleşti

E.C.A Fotoselli lavabo bataryasına 'Winner' ödülü!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

Bağcılar, Golden City Awards 2016'da 3 kategoride ödül aldı!

Bağcılar Belediyesi, yarışmada "En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi", "En İyi İletişim Projesi" ve "En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi" kategorilerinde ödüle hak kazandı

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Altınok Öz'den Kartal’ın dönüşümüne dair çarpıcı açıklamalar!

Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği Sign of the City Awards 2. Gelişen Bölgeler Zirvesi Kartal’a katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın dönüşümüne ve gelişimine dair çarpıcı açıklamalar yaptı...

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Iconıc Awards Haberi

Iconıc Awards

Almanya’da gerçekleştirilen uluslararası Iconıc Ödülleri’nde, Yüksek Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop, İstanbul’un kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Nişantepe’de 50.000 metrekarelik bir alana sahip SEV İlkokul ve Lise Kampus Projesi ile Concept - Visionary Architecture ödülünün sahibi oldu.

Alt katlar da olmak üzere ışık alan, enerjik bir ortam sağladık

Güneydoğu ve güneybatı yönlü olmak üzere iki üçgen binadan oluşan projede, her mekanın gün ışığı alabilmesinin öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren Mehpare Evrenol; “Projemizin dizaynını; bol, kolay ulaşılır açık teneffüs alanlarına ve doğal ışığa verilen önemle şekillendirdik. Her iki binada da iç avlular, geniş kat bahçeleri ve tepe ışıkları kullandık. Tepe ışıklıkları sayesinde alt katlar dahi gün ışığı alabilen kütüphane, yemekhane, sosyal alanlar ile ışıklı, enerjik bir ortam sağlamış olduk”  dedi.

Aynı zamanda,...