19 / 04 / 2024

icradan gayrimenkul açık arttırma ilanı

icradan gayrimenkul açık arttırma ilanı

İcradan gayrimenkul satışı nasıl yapılır?: İcra ve İflas Kanununa göre, icradan gayrimenkul satışı, açık artırma ile yapılıyor. İhalenin yapılacağı yer, gün ve saat önceden ilan ediliyor...

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Ağrı Patnos'da 9.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Ağrı İli, Patnos İlçesi, Yeni mahalle, Hükümet Konağı mevkiinde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 9 milyon 953 bin 391,490 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırşehir'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 253 bin 850 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Esenyurt'ta 30.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul ili Esenyurt ilçesi, Kıraç Köyü'nde yer alan depo ve atölye vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 30 milyon 155 bin 970 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Çankaya'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 20 Aralık 2018 olarak açıklandı.

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziosmanpaşa'da 21.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy'de yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 946 bin 245 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırıkkale'de 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Altıntaş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 753 bin 933 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Altınova'da 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Hersek Köyü ve Geyikdere Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kocaeli Körfez'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Körfez İlçesi, Yarımca Şuyulandırma Mahallesi, Köyüstü Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 553 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuruçeşme'de 26 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde boğaz kıyısında yer alan gayrimenkul 26 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk satış ihalesi 5 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Çakmaklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 13 milyon 433 bin 793 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

icradan gayrimenkul açık arttırma ilanı Haberi

icradan gayrimenkul açık arttırma ilanı

İcradan gayrimenkul satışı nasıl yapılır?

İcra ve İflas Kanununa göre, icradan gayrimenkul satışı, açık artırma ile yapılıyor. Birinci ve ikinci ihalenin yapılacağı yer, gün ve saat önceden ilan ediliyor. 


İlan, birinci ihale tarihinden en az bir ay önce yapılıyor. İlan edilen metnin esasa müessir olmayan maddi hatalar nedeniyle tekrarlanması gerektiğinde, ihale tarihi değiştirilmeksizin hata ilanen düzeltiliyor. 


Ancak bu düzeltme ilanının tarihi ile ihale tarihi arasında yedi günden az zaman kalmış ise daha önce ilan edilen günden yedi iş günü sonrası için tespit edilecek günde satış yapılacağı düzeltme ilanında belirtilir. Bu düzeltme ilanı ilgililere ayrıca tebliğ edilmez. 


Yapılacak ilana, satılacak şeyin cinsi, mahiyeti, önemli vasıfları, tahmin edilen kıymeti, bulunduğu yer; birinci ve ikinci ihalenin yapılacağı yer, gün ve saat; artırmaya iştirak edeceklerin haczedilen malın...