18 / 04 / 2024

İcradan Satılık Villa

İcradan Satılık Villa

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan Valle Lacus Vilları'ndaki 30 villayı 177 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda icradan 3.8 milyon TL'ye satılık villa!

Ankara Gölbaşı İcra Dairesi, ilçedeki villa ve bekçi evini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 871 bin 573 TL olarak belirlendi.

Sarıyer Seba Royal Konakları'nda 6 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Sarıyer İlçesi'nde Seba Royal Konakları'nda yer alan villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta icradan 3.3 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi'nde bulunan villayı 3 milyon 300 bin TL bedelle 11 Eylül günü açık artırma ile ihale edecek.

Beşiktaş'ta 4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 497,61 metrekare yüzölçümüne sahip villa, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Bursa'da Villa Olgun Sitesi'nde 1.2 milyon TL'ye icradan villa!

T.C. Bursa 7. İcra Müdürlüğü, Bursa ili Osmangazi ilçesi Çekirge mahallesindeki Villa Olgun Sitesi'ndeki muhammen bedelleri toplamı 1 milyon 206 bin 970 bin TL olan iki bölümlü villayı satışa çıkardı

İzmir için Uluslararası Sergiler Bürosu'nda 3. sunum yapıldı!

EXPO 2020'nin ev sahipliğine aday İzmir için Uluslararası Sergiler Bürosu'nda 3. sunum yapıldı.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

İcradan Satılık Villa Haberi

İcradan Satılık Villa

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi, 470 Ada 12 Parselde yer alan Valle Lacus Vilları'ndaki 30 villa 177 milyon 500 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 9 Eylül 2019 tarihinde saat 14:45'da gerçekleştirilecek.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
Ana Gayrimenkul : Söz konusu parsel üzerinde yer alan villalar Valle Lacus Villaları olarak adlandırılmıştır. Site güvenlik girişli olup toplam 44 adet villadan oluşmaktadır.
Site içinde tenis kortu, basketbol sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis ve 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır.
Site konum olarak; Mev Koleji, Pelican Hill Evleri ve Gölmahal Evleri hemen batısında yer almaktadır.
Kıraç-Tem Bağlantı yoluna 2,5 km, Büyükçekmece Gölüne 1 km...