24 / 04 / 2024

İdealist GYO bağlantı kurulacak şirket yetkilileri

İdealist GYO bağlantı kurulacak şirket yetkilileri

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 23 Ekim 2013 tarihinde Kap 'a yaptığı açıklamada ŞGBF - bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı, detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor...

Ilgaz Tüneli'nın bağlantı yolları tamamlandı!

Ilgaz Dağı'ndaki iki tünelin inşaatı hızla devam ediyor. Giriş ve çıkışları 'köpekbalığı ağzı' şeklinde projelendirilen, sağ lüpü 5 bin 300 metre, sol tüpü ise 5 bin 370 metre uzunluğundaki tünelin bağlantı yolları tamamlandı.

Ankara Bulvarı ve bağlantı yolları açıldı!

TMMOB’a bağlı 5 odanın dava sonucu kapatılan Ankara Bulvarı ve bağlantı yolları, kapatma kararının yürütmesinin durdurulması üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatıyla tekrar trafiğe açıldı.

Melikgazi Serkent ile TOKİ bağlantı yolunda asfalt çalışması yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan, Serkent ile TOKİ bölgesini birbirine bağlayan yeni bir şehir içi ulaşım ve bağlantı yolu olacağını ve çalışmalara başlanıldığını bildirdi.

3. Köprü'nün bağlantı yolları için yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti.

Üçüncü köprü bağlantı yollarının yeni imar planı meclisten geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti.

3. köprü bağlantı yollarının yeni imar planı kabul edildi!

İBB Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti. Şantiyede halen 244 şoför, iki vardiya çalışıyor.

Üçüncü köprü bağlantı yollarının plan değişikliği kabul edildi!

Sarıyer ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü'nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü bağlantı yolları imar planı değişikliği kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprünün bağlantı yollarına ilişkin yeni imar planı onaylandı mı?

İBB Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti. Bugün İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan yeni imar planları gündeme geldi.

Üçüncü köprünün bağlantı yolları için yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti. CHP'li üyeler karara katılmadı.

Doğalgaz bağlantı bedeli 2015!

Ev veya işyerinize doğalgaz bağlattırabilmeniz için gerekli belgeler ile dağıtım şirketine müracaatınızı yapmanız ve bağlantı bedelini ödemeniz gerekiyor. Peki, doğalgaz bağlantı bedeli 2015 ne kadar?

Elektrik bağlantı başvurusu nasıl yapılır?

Yeni bir tesis veya kullanım yeri için elektrik dağıtım sistemine bağlanmak suretiyle elektrik enerjisi temin etmek isteyenler ne yapmalı? Elektrik bağlantı başvurusu nasıl yapılır?

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 3. kez ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 7 Temmuz ve 30 Haziran olarak açıklanmıştı.Kurktköy-Akyazı bağlantı yolu kesim ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri bağlantı yolu kesimi 7 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

İdealist GYO bağlantı kurulacak şirket yetkilileri Haberi

İdealist GYO bağlantı kurulacak şirket yetkilileri


İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ŞGBF-bağlantı kurulacak şirket yetkililerini görmek için