19 / 04 / 2024

İder Mobilya mağaza 2015

İder Mobilya mağaza 2015

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder, Türkiye’de mobilya sektörünün kalbinin attığı Kayseri’de ilk mağazasını açtı.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

Mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Mondihome, 2020'de 100 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Vivense 2018’de 50 mağaza açacak!

Dört yıl önce kurulan online mobilya satış sitesi olarak kulan Vivense, mağazalaşma başladı. Vivense 2018 yılında 50 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

İder Mobilya mağaza 2015 Haberi

İder Mobilya mağaza 2015

Kaliteli ve uygun fiyatlı ünlerini Kayseri halkı ile buluşturan İder Mobilya’nın yeni mağazasında; modern tarzda yemek odası, yatak odası, TV ünitesi, koltuk takımı, köşe takımı, genç odası, baza, yatak, halı ve ev aksesuarları satışa sunuluyor.   


“Ekonomiyi güçlendirmek için yeni yatırımlara devam edeceğiz”

Geçen yıla oranla bu yıl ekonominin daha durgun bir seyirde gittiğini belirten İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, “ Bu duruma rağmen İder Mobilya olarak ülkemizi kalkındıracak, halkımıza istihdam alanı sağlayacak yeni yatırımlar yapmaya devam ediyoruz” dedi. 

Yeni mağaza açılışları ile Türkiye’nin farklı noktalarından tüketicilere ulaşmayı hedeflediklerini belirten İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, Kayseri mağazasını halkımızla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade...