26 / 04 / 2024

ifm kanun 2022

ifm kanun 2022

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İstanbul Finans Merkezi ile fiziki alanın kısıtlandığına dikkat çekerek, kira fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İFM Ziraat Kuleleri'nin 2022 değeri açıklandı! 

Ziraat GYO, İFM Ziraat Kuleleri'nin 2022 değerini resmen açıkladı. Peki İFM Ziraat Kuleleri'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde 360 ay taksit ve peşinatsız ödeme fırsatı geliyor mu? Kanun teklifi resmen verildi!

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte o kanun teklifi ile ilgili tüm ayrıntılar...

Veraset ilamı ücreti 2022 ne kadar?

Veraset ilamı, diğer bir ifade ile mirasçılık belgesi,, Türk Medeni Kanun’u Madde 598’de açıklanıyor. Peki, Veraset ilamı nasıl alınır? Veraset ilamı ücreti 2022 ne kadar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Kira fiyatları artacak mı? İFM Kanun Teklifi konut sektörünü nasıl etkiler? 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İstanbul Finans Merkezi ile fiziki alanın kısıtlandığına dikkat çekerek, kira fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi büyükşehirde yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor. Peki, büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

İFM Ziraat Kuleleri Haziran 2022'de faaliyete geçecek!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Ziraat GYO) Genel Müdürü Peyami Ömer Özdilek, İFM Ziraat Kuleleri'nin Haziran 2022'de faaliyet geçmesi için çalışmalarının hızlandığını dile getirdi.

İFM 2022'nin ortalarında tamamlanacak! 

TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez, İFM inşaatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sönmez, İFM'nin bir emlak projesi olmadığını söyledi. Sönmez, İFM'de yüzde 50'ye geldiklerini belirtti ve 2022 ortalarında biteceğini açıkladı.

Bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı!

Türkiye Varlık Fonu Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı meclise sunuldu..

TOKİ Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi mecliste!

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem tarafından meclise sunuldu..

Kadastro Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi!

Kadastro Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif ile; kadastrosu veya tapulanması yapılmış yerlerin pafta zemin uyuşmazlıklarının çözümünde mevcut kadimden beri zilyetliğin zemininin esas alınması öngörülüyor..

Tezcan Karakuş Candan'dan İşgücü Kanun Tasarısı açıklaması!

Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı'na meslek örgütlerinin tepkisi devam ediyor. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan da tasarıya tepki gösterdi.

İşgücü Kanun Tasarısı Türk mimarları etkileyecek mi?

İşgücü Kanun Tasarısı ile yabancıların Türkiye'de çalışma koşulları sil baştan değiştiriliyor. Türkiye’de yapılacak projelerde çalışacak yabancı mimar ve mühendisler için, Mimar ve Mühendisler odaları devre dışı bırakılıyor.

Çetin Osman Budak'tan İşgücü Kanun Tasarısı açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TBMM'ye sunulan "Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı" hakkında açıklamalarda bulundu. Budak, kanun tasarısının Türk mimarları olumsuz etkileyeceğinden bahsetti.

ifm kanun 2022 Haberi

ifm kanun 2022

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, TBMM Genel Kurulu’nda İstanbul Finans Merkezi Kanun Teklifi’nin görüşmeleri sırasında açıklamalarda bulundu. 

"İstanbul Uluslararası Finans Merkezi planı, 2009 yılında Devlet Planlama Teşkilatı tarafından hazırlanan planla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir proje olarak önümüzde ve emlakçılık ve gayrimenkul sektörüne sıkışmış, böyle bir hedefteki bir altyapı projesi sadece" diye konuşan Aylin Cesur, kira fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İşte İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'un o açıklamaları...

KİRA FİYATLARI YÜKSELECEK 

Üçüncü maddede İstanbul Finans Merkezi'nin fiziki alanı ve katılımcı belgesi hakkında düzenlemeler olduğunu belirten İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, "Fiziki alanı sınırlamışsınız en başta, bir alanda sınırlanan bir finans merkezi kanunu ile boş blokları doldurursunuz ancak. 100 bin göç bekleniyor, yakında kira fiyatları artacak" şeklinde...