16 / 04 / 2024

ifm merkez bankası son durum

ifm merkez bankası son durum

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için bugün saat 10:30'da danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

İFM'deki Merkez Bankası binasının maliyeti belli oldu!

İstanbul Finans Merkezi projesinin tam ortasında bulunan 15 bin 960 metrekare büyüklükteki arazide konumlanacak Merkez Bankası binasının maliyeti 2 milyar 285 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

İFM'deki Merkez Bankası binasının inşaatında son durum!

Daha önce TOKİ'nin 3 defa “Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı” yöntemiyle ihaleye çıktığı bina için bu defa Merkez Bankası “anahtar teslim” usulü ihale gerçekleştirdi...

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni bina inşaatında son durum!

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni binasına rekor imar hakkı verilmişti. Şimdi AVM, otel gibi gayrimenkullerin satışından pay alarak inşaatı yapacak firmanın havlu attığı, TOKİ'nin projeden çekildiği ve Merkez'in şimdi binayı cebinden yaptıracağı ileri sürüldü...

Merkez Bankası İFM'ye taşınıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, Enflasyon Raporu 2020-I Bilgilendirme Toplantısı'nda değerlendirmelerde bulundu...

İFM Merkez Bankası binası için son ihale yarın!

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için 13 Mart’ta danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

İFM Merkez Bankası'nın ön yeterlilik ihalesi 13 Mart'ta!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 13 Mart'ta yapılacak.

İFM Merkez Bankası'nın ön yeterlilik ihalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 1 Mart'ta yapılacak.

İFM Merkez Bankası ihalesini İntaş Taahhüt kazandı!

İFM Merkez Bankası'nın ihalesinin ikinci oturumu yapıldı. YDA İnşaat 1 milyar 725 milyon lira, İntaş Taahhüt ise 1 milyar 440 milyon lira önerdi. Arsa satış karşılığı idare payı gelirinde ise en yüksek teklif ise 180 milyon TL ile İntaş Taahhüt'ten geldi.

İFM Merkez Bankası ihalesine en yüksek teklif YDA inşaat'tan!

TOKİ tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) Merkez Bankasının ihalesinin ilk oturumu gerçekleşti. İhaleye, 445 milyon 144 bin 524 TL ile en yüksek teklifi YDA inşaat verdi.

İFM Merkez Bankası ihalesi yarın!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) Merkez Bankası ihalesi yarın gerçekleştirilecek. 55 katlı olarak inşa edilecek Merkez Bankası binası işe başlandıktan 1.465 gün sonra bitirilecek.

İFM Merkez Bankası ihalesi 27 Temmuz'da!

Daha önce ihalesinin yapıldığı ancak teklifler yeterli bulunmadığı için iptal edilen İFM Merkez Bankası ihalesi TOKİ tarafından yeniden yapılacak. Yüklenici firmanın gelir sağlayacağı diğer katlardaki ticari alanlar da TCMB’nin komşusu olacak

İFM Merkez Bankası ihalesi yeniden yapılacak!

İFM Merkez Bankası ihalesi iptal edildi ve 27 Temmuz'da yeniden yapılacak. 55 katlı olarak inşa edilecek Merkez Bankası binası işe başlandıktan 1.465 gün sonra bitirilecek.

İFM Merkez Bankası ihalesine 437 milyon TL teklif!

Ataşehir İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) kamu ayağındaki Merkez Bankası'nın ihalesi yapıldı. İhaleye YDA inşaat 436 milyon 951 bin 681 68 TL, Makro İnşaat ise 100 milyon TL teklif verdi.

ifm merkez bankası son durum Haberi

ifm merkez bankası son durum


İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet ediliyor.  Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımı ile 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale edilecek. İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası'nın ön yeterlilik ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

İhale ilanı:
İhale Kayıt Numarası    :    2018/61855  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent...