28 / 03 / 2024

Iğdır Havalimanı ismi değişti

Iğdır Havalimanı ismi değişti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Iğdırlıların temsilcisi bir genç olan Bülent Aydın ilk şehidimizdi. Iğdır Havalimanı'nın ismini 'Iğdır Bülent Aydın Havalimanı' yaptık." açıklamasında bulundu.

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

Iğdır Merkez TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Iğdır Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Iğdır Merkez ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Iğdır Merkez ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Iğdır Merkez ilçesi sosyal konut projesi...

TOKİ Iğdır Merkez'de 550 adet konut 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Iğdır'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Iğdır hangi ilçelerde inşa edilecek?

5 soruda TOKİ Iğdır Sosyal Konut Projesi 2022! Iğdır ucuz konut projesinde dahilinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Iğdır konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Iğdır ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Iğdır'da 22.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 670 bin 210 TL bedelle satışa çıkardı.

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi'nde 337 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Depreme dayanıksız Iğdır Tuzluca Devlet Hastanesi tahliye edilmedi!

Iğdır Tuzluca Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı ortaya çıktı. Ancak bina henüz tahliye edilmedi.

TOKİ Iğdır 337 konut ihalesi 8 Haziran'da!

2023 yılına kadar 81 ilde 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Iğdır projesinin ihalesini 8 Haziran'da gerçekleştirecek.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek.

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesiyle ilgili önerge verildi!

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. DP'li Uysal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Iğdır Havalimanı ismi değişti Haberi

Iğdır Havalimanı ismi değişti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Iğdır'daki Gençlik Merkezi'nde esnaf ile bir araya geldi.


Bakanlık olarak 14 yılda Iğdır'a 446 milyon yatırım gerçekleştirdiklerini anlatan Arslan, konuşmasına şöyle devam etti


"Iğdır'ın ulaşılabilir olması, ilçelerinin ulaşılabilir olması, başka illerle bağlantılarının sağlanması çok önemli. Aynı zamanda Doğu Anadolu'nun Çukurovası olan Iğdır'da tarım, hayvancılık meyve ve sebzecilik önemli. Önemli de gereğini yapmazsanız kıymeti yok. Öneminin farkında olarak insanımızın bu sektörden daha fazla gelir elde edebilmesi ve göç vermek yerine göç alabilir olması için de barajlar, sulama suları ve sulama sularıyla ilgili tesisler çok önemliydi. Bu konuda ciddi mesafeler aldık. Hep bahsedilirdi de ama yapılmazdı. Millet, seçim döneminde hep kandırılırdı ya da aslında milleti kandıranlar kendilerini kandırıyorlardı. Ama Iğdırlı gördü...