20 / 04 / 2024

İhlas Yapı Ispartakuleden yeni arsa mı aldı

İhlas Yapı Ispartakuleden yeni arsa mı aldı

Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş., bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. Arsa üzerinde geliştirilecek konut ve ticari üniteler, komşu parseldeki Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dahil edilecek.

İhlas Yapı'dan Kayabaşı'na yeni proje! 117 dönümlük arsa için imzalar atıldı!

İhlas Yapı İstanbul Başakşehir'deki yeni projesi için inşaat sözleşmesini imzaladı. İşte İhlas Yapı'nın yeni projesi ile ilgili detaylar...

İhlas Yapı projelerinde 0.64 faizle konut sahibi olma fırsatı!

İnşaat sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle bugüne dek 16 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, Bizim Evler ve Marmara Evleri markalı projeleriyle tarihi konut kampanyasına destek veriyor...

İhlas Yapı'da 0,79 oranı ile 120 ay vade imkanı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 8 Ispartakule'de, Beylikdüzü’nde Marmara Evleri 4 ve Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce projelerinde yeni yıla özel 0,79 oran ile 60 aydan 120 aya kadar varan vade imkanı sunuyor...

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

İhlas Yapı 2019'a hazır!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "İhlas Yapı olarak 2019 yılında da ülkemizin ve milletimizin yararına olan her projede var olma gayretinde olacağız" dedi...

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

İhlas Yapı 3 yeni projesi 24 Nisan'da basına tanıtacak!

İhlas Yapı; Ispartakule'deki Bizim Evler 8, Büyükçekmece'deki Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü'ndeki Marmara Evleri 4 projelerini basına tanıtacak. 

İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi!

Toplam 275 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor.

İhlas Yapı'dan Bizim Evler projelerinde döviz kampanyası!

İstanbul Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan TL seferberliği kampanyasına tam destek verdi.

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce Konutları 92 bin 393 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

İhlas Yapı Bizim Evler 6 Ispartakule fiyat!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 Ispartakule fiyat listesi konut tiplerine göre değişiyor. Mayıs 2016 tarihinde teslim edilecek proje 119 bin 414 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İhlas Yapı Ispartakuleden yeni arsa mı aldı Haberi

İhlas Yapı Ispartakuleden yeni arsa mı aldı

Bizim Evler markalı 6 projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş., bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. Arsa üzerinde geliştirilecek konut ve ticari üniteler, komşu parseldeki Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dahil edilecek.



İNŞAAT sektöründe 25. yılını tamamlayan îhlas Yapı A.Ş., yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bütünü ile planlanmış yeni bir şehir olma yolunda olan ve İstanbul'un hızla değer kazanan bölgelerinden Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı A.Ş., bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. 


Yapımı devam eden Bizim Evler 6 projesinin hemen yanında bulunan 28 bin 500 metrekarelik arsayı satın alan İhlas Yapı, arsa üzerinde geliştireceği projeyi Bizim Evler 6'ya dahil ederek projeyi daha da büyütmüş olacak. 


Ispartakule'nin merkezinde konumlanan arsa, planlaması ve...