26 / 04 / 2024

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz

İlçede göreve yeni başlayan öğretmenlerle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu öğretmenlere, "Esenler ile ilgili bildiklerinizi unutun. 'Yeni Esenler' algısıyla görevinizi sürdürün" tavsiyesinde bulundu.

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Yaşlılık aylığı için işten ayrılmak şart mıdır?

Yaşlılık aylığı almak için işten ayrılmak gerekir mi? Yaşlılık aylığı için işi bırakmak şart mıdır? İşte detaylar!

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar? 4. sınıf Emniyet Müdürü nedir?

4. sınıf Emniyet Müdürü ne demek, 4. sınıf Emniyet Müdürü nasıl olunur şeklinde araştırmalar yoğun olarak yapılıyor. İşte detaylar!

Tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor! Ukrayna'dan korkutan uydu görüntüleri

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Ukrayna'da yaşanan tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor. Maxar'ın yayınladığı uydu görüntülerinde tarlaların boşluğuna dikkat çekilirken, korkutan bir rapor da yayınladı. 

Böyle devam derse diye söze girdi! Garanti Bankası Genel Müdürü kötü haberi verdi

Enflasyon rakamları büyüdükçe bankacılık sektörü küçülüyor. Garanti BBVA Genel Müdürü enflasyona dair konuştu. İşte detaylar…

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz Haberi

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede göreve yeni başlayan öğretmenlerle yemekli toplantıda bir araya geldi. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa Başkan Göksu'nun yanı sıra; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.


Size emanet


Programda ilk konuşmayı yapan Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, göreve yeni başlayan öğretmenlere başarılar dileyerek, "Öğretmenler, anne - babaların evlatlarını emanet ettiği yegâne insanlardır. O emanetleri siz koruyacaksınız" dedi.


'Yeni Esenler' algısıyla çalışın


Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'deki gelişime dikkat çekerek ilçede göreve yeni başlayacak öğretmenlere, "Esenler ile ilgili bildiklerinizi unutun. 'Yeni Esenler' algısıyla görevinizi sürdürün" tavsiyesinde bulundu. Esenler'in İstanbul'un en genç nüfusuna sahip...