26 / 04 / 2024

incek projeler

incek projeler

Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. İncek Bulvarı, çok sayıda projeye ev sahipliği yapıyor...

Markalı projeler kentlerin imajını değiştiriyor!

Geleneksel yapılaşma algısını baştan aşağıya değiştiren marka projeler, sağladığı avantaj ve prestijle gerek ofis gerek konut anlamında yenilenen ve dönüşen Türkiye'nin aydınlık yüzü oluyor.

Çed raporu alması gereken projeler!

Gerçekleştirilmesi planlanan projelerin çevreye olabilecek olumlu ve olumsuz etkilerinin belirlenmesi sürecine çed süreci deniyor. Peki, çed raporu alması gereken projeler neler?

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek'te yükselen projeler içerisinde en çok dikkat çeken Uptown İncek, proje detayları ile de ilgi görmeye devam ediyor. Yaşam alanlarına konfor ve eğlence katan detayların yer aldığı Uptown İncek'te de yok yok.

Malatya'yı cazibe merkezi haline getirecek projeler!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüteceği projeler bir toplantıda görüşüldü. İşte Malatya'yı cazibe merkezi haline getirmesi planlanan projeler...

Mersin'e bu yıl yapılacak projeler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, genel olarak; yol bakım ve onarımı, asfaltlama, sinekle mücadele, park-bahçe hizmetlerinin ön plana çıktığı hal kompleksi, otogar, atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon sistemi gibi büyük projeler yapacak.

Akfen Loft İncek fiyat listesi!

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde hayata geçirilen İncek Loft Akfen İnşaat tarafından yükseliyor. Akfen loft incek fiyat listesi dairelerin konumlarına göre farklılık gösteriyor.

İncek Loft'ta 18 ay boyunca ödeme yok!

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft, 800 adetlik satış rakamına ulaştı, incek Loft, 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı plan sunuyor.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

İncek Loft'ta ödememe kampanyası devam ediyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

Ankara İncek Loft'ta ödememe kampanyası 14 Haziran'a kadar!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

Antalya'da dev projeler turisti otel dışına çıkartacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldığı televizyon programında otel çevresi dahil Antalya genelinde yaptıkları yatırım ve projeler sayesinde turistlerin bu hizmetleri görmek için otel dışına çıkmak için can atacağını söyledi.

İncek Loft Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

Ankara Uluslararası Film Festivali Sponsoru Incek Loft "Senden Bana Kalan" filminin özel gösterimini kokteyl eşliğinde sinemaseverlerle buluşturdu..

Besa Grup İncek'e 850 konutluk proje yapacak!

Besa Grup, Ankara İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Besa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Kent incek Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık imzaladığı sözleşmeyle dev proje 'Kent incek'in ilk adımı atıldı.

incek projeler Haberi

incek projeler

Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. Başkent'in en hızlı gelişim gösteren bölgelerinden olan İncek Bulvarı, çok sayıda projeye ev sahipliği yaparken iddialı ve bir o kadar da özgün konutları Ankara'ya kazandırıyor. 


Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. Başkent'in batıya doğru gelişmesine paralel olarak dikkat çekici bir konuma gelen İncek Bulvarı, yatırımcıların ilgi odağı oldu. İnşaat firmaları, birbirinden iddialı konut projelerini bulvar üzerinde yükseltirken, yeni kuleler için de firmalar art arda proje çalışmaları yapıyor. 


Bölgedeki iddialı projelerden Elit Royal Residence'ı inşa eden Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, Ankara'nın örnek kentleşme alanı olmaya aday gösterilen...