20 / 04 / 2024

İnebolu kent müzesi ne zaman bitecek

İnebolu kent müzesi ne zaman bitecek

Kastamonu İnebolu ilçesinde Kent Müzesi yapılması için protokol imzalandı.İnebolu ilçesini turistik bir ilçeye dönüştürmek için Nezihe Battal Kültür Evi'nden sonra Kent Müzesi ve Sanat Sokakları inşa ediliyor.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

Antalya Kent Müzesi 29 Ekim'den önce açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlanan Kent Müzesi projesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Alevi dernekleri, Ankara'da Madımak Müzesi kuracak!

Sivas'ta 25 sene önce Madımak Oteli’nin yakılması sonucu hayatını kaybeden 33 kişi için yürütülen mücadele Başkent'e taşındı. Alevi dernekleri, Ankara’da Madımak Müzesi kuracak.

Bursa Kent Müzesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Kent Müzesi'nin ek binası olarak hizmet verecek olan defterdarlık binasını yeniledi.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Van Kent Müzesi’nde restorasyon çalışmaları başladı!

Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı ‘Van Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Malatya Battalgazi Kent Müzesi'nde sona gelindi!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde inşa edilecek Kent Müzesi'nde sona gelindi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Dersim Kent Müzesi 2019'da açılacak!

Restorasyonuna üç yıl önce başlanılan Dersim Kışlası, 2019 yılında Dersim Kent Müzesi olarak kapılarını açacak. Proje ve restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Antalya Kent Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyüğü olacak Antalya Kent Müzesi Projesi’nde hızla ilerliyor.

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açıldı!

Müzeleriyle dikkat çeken kent Bursa, yeni bir müzeye daha kavuştu. Bursa’nın kültürel zenginliklerini orijinal kimliğiyle geleceğe taşıyacak olan ‘Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nin açılışı yapıldı.

Bartın Kent Tarihi Müzesi açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bartın Kent Tarihi Müzesi'nin açılışı gerçekleşti.

Bartın Kent Tarihi Müzesi 27 Ocak'ta açılacak!

Bartın Kent Tarihi Müzesi 27 Ocak 2018 tarihinde aaat:14.00’de gerçekleştirilecek olan açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

İnebolu kent müzesi ne zaman bitecek Haberi

İnebolu kent müzesi ne zaman bitecek

Kastamonu İnebolu ilçesinde Kent Müzesi yapılması için protokol imzalandı.İnebolu ilçesini turistik bir ilçeye dönüştürmek için Nezihe Battal Kültür Evi'nden sonra Kent Müzesi ve Sanat Sokakları inşa ediliyor. Eski İnebolu Belediye binası restorasyonu yapılarak ilçe yakın tarihini gösteren Kent Müzesi yapılması için protokol imzalandı. Binanın içindeki odalar sponsorlar desteği ile bitirilecek.


İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, "Kent müzesi ile ilgili çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız. 11 Kasım'da yüklenici firma ile kent müzemizin yapım protokolü imzalanmıştır. Bu projede kent müzesinin içindeki bölümlerin yapılmasında, sponsorluklarını, katkılarını esirgemeyen değerli İnebolu halkı, çok sevdiğim İstanbul'daki İnebolulu iş adamlarımız ve en büyük katkıyı sağlayacak olan, her daim konuşmalarında desteğini esirgemeyeceğini belirten, İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, müzedeki ilçe ticaretini ve odanın tarihini yansıtmasından dolayı, esnaf açısından da...