25 / 04 / 2024

İnegöl AVM etkinlikleri

İnegöl AVM etkinlikleri

İnegöl AVM, 3'üncü yaşını düzenlenen görkemli törenle kutladı.İnegöl AVM'de gerçekleşen karnaval katılımcıları ve özel gösteri ekipleriyle neşeli anlara ve renkli görüntülere sahne oldu.

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Abdullah Kiğılı: AVM'lere 1 lira dahi kira vermeyeceğiz!  

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı AVM'lerle kira konusunda görüşmelerinin sürdüğünü belirterek "Şunu herkes bilmeli, kapalı kaldığımız müddetçe kimseye 1 lira dâhi kira veremeyeceğiz" dedi...

Her yıl AVM'lerin yüzde 10'u elenecek!

Erkek giyim markası Kiğılı’nını patronu ve sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, "Perakende sektöründe yaşanan bugünkü duruma bakılırsa, Türkiye'de artık AVM açılmaması gerektiğini düşünüyorum. AVM'lerin her yıl yüzde 5 ile 10'unun eleneceğini düşünüyorum" dedi...

FİBA CP, AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Geçen sene başında İnegöl AVM’yi satın alarak bölgeye yönelik önemli bir yatırım yapan FİBA Grubu iştiraki FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, İnegöl CEO Zirvesi’ne katılım gösterdi. 

Abdullah Kiğılı: AVM denizi bitti!

Sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kiğılı, "Türkiye’de yatırımımızı tamamladık. Özellikle İstanbul’da Ankara’da mağaza açacak yer kalmadı. AVM denizi de bitti. Açanların parası çok sanırım." dedi.

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Fiba Commercial Properties'in yatırımları devam edecek!

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM yatırımı sonrası ilk tanışma toplantısını düzenledi. Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, “Türkiye’nin farklı bölgelerinde yatırımlarımız devam edecek” dedi.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi satın aldı!

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi Ocak 2017 tarihinde satın almasıyla portföyünde bulunan Alışveriş Merkezi sayısını 9’a yükseltti.

İnegöl AVM etkinlikleri Haberi

İnegöl AVM etkinlikleri


İnegöl AVM, 3'üncü yaşını düzenlenen görkemli törenle kutladı.İnegöl AVM'de gerçekleşen karnaval katılımcıları ve özel gösteri ekipleriyle neşeli anlara ve renkli görüntülere sahne oldu. İnegöl Heykel Meydanı'nda başlayan gösteriler, koktyl eşliğinde ve vatandaşlarında katılımıyla İnegöl AVM'de devam etti. Ayrıca kuruluş yılına özel olarak 333 hediye dağıtıldı. 


Hürriyet...