24 / 04 / 2024

İnegölspor tesis

İnegölspor tesis

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

Recep Altepe'den İnegölspor'a yeni tesis sözü!

İnegöl’ün Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Şimdi bu konuda bizim Bursa'da, Bursa ili için de önemli hedeflerimiz var" dedi

İnegölspor'a modern tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor için yapılacak ve süper lig kulüplerini kıskandıracak donanıma sahip spor tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

İnegölspor'un İnegöl Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesislerinin temeli atıldı.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor Kulübü’ne tesis yapılacak. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tesisin 2017 yılı sonlarında faaliyete başlanmasını hedeflediklerini de kaydetti.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

İnegölspor Tesisleri ne zaman yapılacak?

İNEGÖLLÜ sporseverler, İnegölspor'a otobüs kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden tesisler konusunda da harekete geçmesini bekliyor. Tesis kazandırılacak alanda henüz bir çalışma yapılmış değil.

İnegölspor yeni tesise taşınıyor!

Yaklaşık 30 yıldır kullanılan İnegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.

İnegölspor'a yeni tesis yapılacak!

İnegölspor'un kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisleri Baykoca Mahallesi'nde inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu.

İnegölspor Tesisleri Baykoca'da inşa edilecek!

Yaklaşık 30 yıldır İnegölspor tarafından kullanılan înegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek,.

İnegölspor'a modern tesis inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor'a yapılacak olan tesisin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 37 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan tesiste her şey düşünüldü.

İnegöl Belediyesi planlanan 4 projeyi anlattı!

İnegöl Belediye Encümen Toplantısında İnegöl için önemli olan Cumartesi Pazarı - İnegölspor Tesisleri Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Huzurevi, Kültür Sanat ve Kongre Merkezi ile Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi hakkında yapılan taslak projeler masaya yat

Ayça İnşaat'a teşekkür ziyareti!

İnegölspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, kulübe maddi ve manevi destek veren İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmazı ziyaret ederek, İnegölspor forması hediye etti.

İnegöl'de proje atağı!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegölspor tesisleri Baykoca mahallesinde hayat bulacak. TOKİ konutlarının altında bulunan belediyemize ait alanda yapılacak olan modern tesisler İnegölspor'a hizmet verecek.

Recep Altepe: İnegölspor'a yakışan bir tesis yapacağız!

Bir dizi açılış ve ziyaretler için İnegöl’de gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’u da ziyaret ederek, tesisleri gezip yöneticilerle ve futbolcularla bir araya geldi.

İnegölspor tesis Haberi

İnegölspor tesis


Bursa’yı sporda da marka kent haline getirmek amacıyla eğitim kurumlarına spor salonları, mahallelere spor tesisleri, amatör kulüplerine futbol sahası ve farklı semtlere yüzme havuzları kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor’a da modern bir tesis kazandırmak için düğmeye bastı. Geçtiğimiz sezon talepler üzerine kulübe son model bir kafile otobüsü hediye eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de İnegölspor için Bursa – Ankara yolunun hemen kuzeyindeki Baykoca Mahallesi sınırları içindeki 40 bin metrekare alana modern bir tesis kazandırıyor.


İnegölspor’un marka değeri artacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. “Bursaspor’dan sonra en önemli takımımız İnegölspor” diyen Başkan Altepe, “İnegölspor’un marka değerinin artması ve daha büyük başarılara imza atması...